Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον

Το γνωστό ζευγάρι, Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς που πριν από περίπου έναν χρόνο υποδέχθηκε το δεύτερο μωράκι του, μίλησαν για τη γνωριμία και την καθημερινότητά τους.

Όσα είπε το ζευγάρι Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς

“Τον Δημήτρη τον πρωτοείδα στο θέατρο Χώρα, έπαιζα εγώ κάτω το Rent κι αυτός επάνω το Χοντροί Άντρες με Φούστες. Ήμουν εγώ με τον παραγωγό μου, έκλεινα τα λεφτά μου και ξαφνικά μπαίνει ο Δημήτρης και λέω: ααα”, περιγράφει η Αντιγόνη Ψυχράμη.

“Lenny Kravitz, με είδε από πίσω”, σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη σύντροφό του να του απαντά: “Από μπροστά σε είδα, δεν σε είδα από πίσω”.

“Εκεί τον πρωτοείδα. Ήταν ωραίο αγόρι, μπήκε μέσα, ήταν πολύ όμορφος. Μου άρεσε και ήμασταν μαζί μετά από 3 χρόνια”, συνέχισε την αφήγησή της η Αντιγόνη Ψυχράμη.

“Το χειρότερο που έχω ξεχάσει ποτέ ήταν μία πανάκριβη τσάντα που μου πήρε στο Παρίσι ο Δημήτρης για την επέτειο, την είχα αφήσει σε ένα καφέ. Και το πορτοφόλι με το μηνιάτικο του Δημήτρη σε ένα θερινό σινεμά”, περιέγραψε στη συνέχεια η Αντιγόνη Ψυχράμη, αποκαλύπτοντας ότι αναγκάστηκε να… πηδήξει τη μάντρα του θερινού σινεμά για να πάει να παραλάβει την τσάντα, η οποία ευτυχώς ήταν ακόμη στη θέση της.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στην προσωπική του διαχείριση στις συζητήσεις περί οικονομικών εστιάζοντας στο πλέον ισχυρό παράδειγμα που είχε μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το κομμάτι είναι ένα πράγμα που με άλλαξε στην πορεία της ζωής μου, δεν το περίμενα ότι θα συμβεί αυτό όταν μου χρωστάνε. Δεν είναι όμως μόνο οι υποχρεώσεις. Έχω δουλέψει, κάναμε για παράδειγμα αυτή την εκπομπή σήμερα, έβγαλα το μεροκάματο μου και το θέλω. Αν δεν μου το δώσεις ή με κοροϊδέψεις, έχω ένα τεράστιο θέμα και κάνω τα πάντα. Έχουν προηγηθεί σκληρές εικόνες στη ζωή μου σε αυτό».

«Μπαίνω σε λογιστήρια, κλειδώνω πόρτες, φωνάζω… Υπήρξε φορά που μας χρωστούσαν πολλά χρήματα, δεν μας τα έδιναν αλλά με προσβλητικό τρόπο. «Α, τώρα, τι θέλετε; Τον άλλο μήνα» μας έλεγαν και έκλειναν τα τηλέφωνα. Αυτή είναι η μία περίπτωση βέβαια γιατί είχαν προηγηθεί οι δικές μου δέκα που το έκανα με πολύ σκληρό τρόπο και μου είπε η Αντιγόνη με τον Μίνω Θεοχάρη: «Εδώ δεν θα παρέμβεις, μην μας προσβάλλεις μπροστά σε άλλους ανθρώπους και κάνεις τα δικά σου». Εμένα μου γυρίζει με αυτά το κεφάλι οπότε το ανέλαβαν τα παιδιά».

«Μπήκαν μέσα η Αντιγόνη με τον Μίνω, εγώ έκατσα σε μια καρεκλίτσα όπως είμαι και εδώ στο λογιστήριο και άρχισαν τα δικά τους. Τους μίλησαν απαίσια και είπα: «Να αναλάβω; Μπορώ; Το έχουμε;». Πάω, λοιπόν, κλειδώνω την πόρτα και λέω «θα κλειδωθούμε εδώ μέχρι να έρθουν τα λεφτά! Θα περιμένουμε! Πόσο θα πάρει; 5 μέρες, 10, 15; Θα περιμένουμε». Κλειδώνω την πόρτα, αυτή άρχισε να φωνάζει «θα πάρω την αστυνομία» και εγώ της έλεγα, ποια αστυνομία, θέλω τα λεφτά μου».

«Υπάρχει βία σε όλες τις μορφές, αυτό που μας έκαναν ήταν πολύ σκληρή βία. κατ’ εμέ. Το να κλειδωθούμε σε ένα γραφείο, να περιμένω και να απαιτώ τα λεφτά μου ήταν η λιγότερη βία που μπορούσα να ασκήσω εκείνη την ώρα. Και ξέρετε τι; Βρέθηκαν τα λεφτά μέσα σε μια ώρα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Μακαλιάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.