Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η Noa Kirel για να δώσει το «παρών» στο το φιλικό παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των Brooklyn Nets και των Ισραηλινών Maccabi Ra’anana.

Πριν την έναρξη του αγώνα, στο στάδιο «Barclays Center» επικράτησε σιωπή, με την ποπ σταρ του Ισραήλ, Noa Kirel, που το εκπροσώπησε στη Eurovision, να ερμηνεύει τον Εθνικό Ύμνο της πατρίδας της. Τυλιγμένη με τη σημαία του Ισραήλ, η Noa Kirel είπε το «Hatikvah», που στα Ελληνικά σημαίνει «Ελπίδα», στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο που παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά τη σύρραξη με τη Χαμάς.

Η Noa Kirel ανέβασε στο Instagram βίντεο από την εμφάνισή τηςΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noa Kirel (@noakirel)


Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε:


«Στους φίλους, την οικογένεια και το έθνος μου
Σε αυτή την πολύ σκοτεινή στιγμή παλεύουμε με όλη μας την καρδιά.

Παλεύοντας για τις ζωές μας.
Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα ύπαρξης μας.
Παλεύοντας για το σπίτι μας.

Είμαι εδώ στη Νέα Υόρκη για να εκπροσωπήσω τον λαό μου, και κυρίως για να μοιραστώ την αλήθεια - και τις σκληρές τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν αφήσει ολόκληρη τη χώρα μας και το εβραϊκό έθνος σε πένθος.

Τώρα είναι η ώρα να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι και υπερήφανοι!

Θέλω να στείλω την αγάπη μου στους γενναίους στρατιώτες μας και τα σώματα ασφαλείας -σε κάθε πολίτη που δίνει την καρδιά και την ψυχή του για αυτή τη χώρα.

Το Ισραήλ είναι ζωντανό - θα ξεπεράσουμε αυτό το κακό μαζί. Στέκομαι μαζί σου σήμερα, αύριο, την επόμενη εβδομάδα και για πάντα. Σας αγαπώ όλους και όλες».