Ο Γιώργος Νανούρης σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις μίλησε στο «I Love ΣουΚου» και στον Τάσο Μπιμπισίδη για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και την έντονη στιγμή που βίωσε δίπλα στην Χάρις Αλεξίου.

Έχανα τον ύπνο μου

«Για πάρα πολλά χρόνια έχανα τον ύπνο μου από την αγωνία της επιτυχίας, πεταγόμουν μέσα στη νύχτα. Οι απώλειες που έρχονται στη ζωή μας με έφεραν σε ισορροπία. Την ώρα που βιώνω την απώλεια, αδρανοποιούμαι. Μεγαλώνοντας ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να δώσω βάση και στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Νανούρης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε μάλιστα πως ήταν από τους πρώτους που γνώριζαν για την απόφαση της Χάρις Αλεξίου να σταματήσει να τραγουδά για το κοινό της.

Το έζησα πολύ πριν το μάθετε

«Είχα σκεφτεί να συνεργαστώ με την Χαρούλα Αλεξίου, δεν το είχα επικοινωνήσει πολύ, αλλά μου άρεσε ως προσωπικότητα. Εγώ το έζησα αυτό πολύ πριν το μάθετε εσείς. Δεν ξέρω και αν πρέπει να τα πω αυτά… Θυμάμαι ένα βράδυ στο σπίτι της που καθόμασταν στον καναπέ και μου το είπε κλαίγοντας: Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα τραγουδήσω ζωντανά στο κοινό. Δεν ήξερα αν το πιστεύει, αν το έχει πάρει απόφαση, ήταν μια ανθρώπινη στιγμή», ανέφερε ο Γιώργος Νανούρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: