Έναν έντονο διάλογο είχαν στον αέρα της εκπομπής «Fay’s time» η Φαίη Σκορδά και ο καλεσμένος της Σταμάτης Γαρδέλης.

Όλα άρχισαν, όταν ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης σχολίασε την ενόχληση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Αυτιά, παραλληλίζοντας τον τρόπο που συστήθηκε στους ψηφοφόρους του με μια ακραία κατάσταση.

Όσα ειπώθηκαν από τη Φαίη Σκορδά και τον Σταμάτη Γαρδέλη


«Καλημέρα, κτηνοβάτης», ήταν η ατάκα του Σταμάτη Γαρδέλη που ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά.

Φ.Σ.: Τι είναι τώρα αυτό που μας είπες, Σταμάτη μου;

Σ.Γ.: Με το καλημέρα σας, μας έδειξε τη σεξουαλική του ταυτότητα και από την άλλη έχει θέμα γιατί βγήκε στο προσκήνιο. Δεν το εξετάζω, αλλά δεν με αφορά. Με αφορά ο λόγος ενός πολιτικού άνδρα.

Φ.Σ.: Μιας γυναίκας πολιτικού σε αφορά;

Σ.Γ.: Ναι, αλλά μιλάω για τον Κασσελάκη. Να πούμε «το» Κασσελάκη; Να πάμε στο ουδέτερο; Με ενδιαφέρει ο λόγος… Δεν με αφορά το τι κάνει στην προσωπική του ζωή» και συνέχισε με ακραία παραδείγματα.

Φ.Σ.: Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να κάνω μάθημα τώρα σε κανέναν. Αν θες στο διάλειμμα, μπορώ να σου εξηγήσω. Αυτή τη στιγμή τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και προσβλητικά. Δεν μπορείς να τα εξισώνεις με άλλες περιπτώσεις. Είναι λάθος. Δεν μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις που μου τις φέρνεις σαν παραδείγματα… Δεν είναι προσανατολισμός. Δεν είναι επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προτίμηση. Ένας άνθρωπος αγαπάει…

Σ.Γ.: Είναι σεξουαλικός προσανατολισμός. Να έχουμε να προβληματιζόμαστε τώρα αν μπορούμε να νοικιάσουμε μήτρες για να κάνουμε παιδιά. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχει πλούσια συναισθήματα, να τα κρατήσει για τον εαυτό του… Εγώ συστήνομαι «καλημέρα, γυμνιστής», μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου εδώ; Όχι… Υπάρχει ένα μέτρο… Μπορεί να είμαι ερωτευμένος με ένα ζώο και να έχω πολλά συναισθήματα γι' αυτό. Υπάρχει η αιδώς.

Φ.Σ.: Μου φέρνεις παραδείγματα που είναι τόσο ακραία που αισθάνομαι ότι με υποτιμάς. Αν αυτές είναι οι απόψεις σου…

Σ.Γ.: Βγάλε το ακουστικό σου αν θέλεις να μιλήσουμε.

Φ.Σ.: Τι θέλεις να πεις; Ότι κάποιος μου λέει κάτι;

Σ.Γ.: Ότι δεν μιλάω μόνο με σένα. Μόνο με σένα μιλάω τώρα;

Φ.Σ.: Βάζουμε μια άνω τελεία...

Σ.Γ.: Α, βάζεις μία άνω τελεία. Ας αφήσουμε τα συμπεράσματα στον κόσμο.

Φ.Σ.: Δεν μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους που βάζουν στο τραπέζι πράγματα ακραία, υποτιμούν την κουβέντα και δεν μπορώ να συνεχίσω… Θα σε άκουγα αν δεν έκανες αυτούς τους παραλληλισμούς.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά που προσπαθούσαν να εξηγήσουν στον Σταμάτη Γαρδέλη πού ήταν το λάθος στη σύγκριση, με την παρουσιάστρια να λέει τελικά: «Δεν θέλω να δικαιολογήσω τίποτα…. Προσβάλλομαι. Σαν οικοδέσποινα είμαι ευγενική. Προσβάλλομαι στον τρόπο που εκφράζεις την άποψή σου, στα παραδείγματα που ανέφερες, για κάτι που είναι τόσο σοβαρό. Δεν θα ήθελα να πω ότι σταματάμε εδώ τη φιλοξενία» και να περνά σε επόμενο θέμα.

Να θυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2021 ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Φαίη Σκορδά είχαν έρθει ξανά σε αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα. Αφορμή τότε είχε σταθεί μια ατάκα του ηθοποιού στην παρουσιάστρια για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και συμπαρουσιαστή της, εκείνη την περίοδο, Γιώργο Λιάγκα.