Η νέα φωτογραφία της Κλέλιας Ανδριολάτου στα social media έχει προκαλέσει τα σχόλια του κοινού της.

Η ηθοποιός του «Maestro» Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία η οποία μάλλον δεν άρεσε στους θαυμαστές της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται στους Παξούς αυτό το διάστημα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει σε μία από τις παραλίες του νησιού, φορώντας ένα τζιν παντελόνι κι ένα κοντό κόκκινο μπλουζάκι.

Ωστόσο, έχει σηκώσει την μπλούζα της πιο ψηλά, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της. Στη συνέχεια φρόντισε να το καλύψει με μία κόκκινη γραμμή.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κλέλια Ανδριολάτου έγραψε: «Νιώθω κόκκινη».Τα σχόλια που δέχτηκε

Το κοινό της αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν την αποθέωσε για το αποκαλυπτικό της στιγμιότυπο. Ήταν πολλοί εκείνοι που δεν κατάλαβαν για ποιον λόγο σήκωσε την μπλούζα της στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Κάποιοι άλλοι άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, λέγοντας πως προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει την καριέρα της.

«Ποιος ο λόγος;», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Χωρίς νόημα» ή ότι «το ταλέντο της σκιάζεται από αυτή τη φωτογραφία».

andriolatou__1_
andriolatou__2_