Τη δική της απάντηση στις κατηγορίες της παίκτριας του Fame Story, Χριστίνας, ότι της επιτέθηκε, απάντησε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, τόνισε πως η ίδια δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν καθώς έχει δείξει μέσα από τη δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια ποια είναι.

Όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη


«Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ήρθα εγώ σε κάποια αντιπαράθεση. Το κορίτσι είπε αυτά που είπε, τοποθετήθηκα… Είμαι ενδυματολόγος, δεν έχω μαγικό ραβδάκι… Δε νομίζω ότι ακούστηκε κάτι, ήταν μια δική της εκτίμηση. Πιστεύω ότι θα το σκεφτεί και θα δούμε τι θα γίνει.
Δεν παρακολούθησα τι ειπώθηκε από τους κριτές, o καθένας μπορεί να πει αυτό που πιστεύει. Ξέρω τι έχει συμβεί, δε χρειάζεται να δω κάτι… Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Η δουλειά μου τα λέει όλα» είπε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Tι είχε συμβεί στο 3ο Live του Fame Story με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και την διαγωνιζόμενη

Mεγάλη ένταση προκλήθηκε στο τρίτο live του Fame Story όταν μια από τις παίκτριες κατηγόρησε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ότι της επιτέθηκε στα backstage του σόου.

Όπως ανέφερε λίγο μετά την εμφάνισή της η παίκτρια, η image maker της «όρμησε», με αφορμή ένα ρούχο που επέλεξε να φορέσει.

Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα του Fame Story θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Το πιο στενάχωρο για μένα είναι να ακούω πράγματα που ανήκουν στη φαντασία και όχι στην πραγματικότητα και με στενοχωρεί περισσότερο, όταν τα ακούω από ένα νέο παιδί και δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πώς συμπεριφέρεται», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το περιστατικό: «Στη δουλειά μου έχω προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο. Αυτό που της πρότεινα από την προηγούμενη βδομάδα ήταν απλά να δοκιμάσει ένα ρούχο στο stage και τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω τι να πω, έχω μείνει έκπληκτη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε».

Τέλος, παρουσίασε τη δική της εκδοχή, αναφέροντας πως τα λεγόμενα της παίκτριας δεν ισχύουν. «Ήμουν απέναντί της και της έλεγα "μίλα μου με ευγένεια και σε παρακαλώ πολύ, βγάλε το ρούχο". Ακούμπησα την τιράντα του ρούχου και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Αυτή ήταν η πραγματικότητα», ανέφερε.

Οι κατηγορίες της Χριστίνας


Αμέσως μετά τη σκηνική της παρουσία, η Χριστίνα αποκάλυψε πως δέχτηκε μια επίθεση από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία εις βάρος της καθηγήτριας του Fame Story.

«Εγώ δεν έκανα κανέναν χαμό στο μάθημα, όπως ανέφερε. Χαμός έγινε, αφότου εγώ αρνήθηκα πάρα πολύ ευγνεικά μια αλλαγή, γιατί μάλωσαν με άλλους συνεργάτες πίσω που τη σταμάτησαν από τις αλλγές. Οπότε, εγώ χαμό δεν δημιούργησα. Απλώς αρνήθηκα να αλλάξω μετά την πρόβα τζενεράλε μου παπούτσι, γιατί θέλω να νιώθω σταθερή στο παπούτσι μου όταν χορεύω», είπε χαρακτηριστικά.

«Παρόλα αυτά, της το εξήγησα πολύ ευγενικά και δεν υστερίασα, όπως είδα στο βίντεο, γιατί αυτό που είδα ήταν πολύ υποκριτικό. Το "μη με ακουμπάς" λοιπόν χθες, έγινε γιατί η κα Κατσαΐτη μου επιτέθηκε. Με βρήκε μέσα στο καμαρίνι, όπου ήμουν, περίμενα να τελειώσει τη δουλειά της και βλέπω και δοκιμάζω ένα ρούχο που μ’ αρέσει και το έχω δει και σε μια άλλη τραγουδίστρια που έχω συνεργαστεί. Μπαίνει η κα. Κατσαΐτη, εγώ είμαι στον καθρέφτη, δεν έχω καταλάβει τι γίνεται και νιώθω κάποιον να μου τραβάει το ρούχο από πάνω μου. "βγαλ’ το τώρα, βγάλ’ το τώρα" μου έλεγε. Έχω πάθει σοκ, της λέω εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τόνισε μάλιστα, πως η συμπεριφορά της καθηγήτριας είναι γενικώς προκλητική. «Θα το ξήλωνε το ρούχο, αν την άφηνα εκείνη τη στιγμή και δεν είμαι καθόλου υπερβολική. Της είπα να απομακρυνθεί από μπροστά μου και έμεινε εδώ και μου έλεγε ότι δεν την σέβομαι και γενικώς, ήταν άκρως προκλητική. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση και δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου αλλά, εφόσον υπάρχουν κάμερες και εγώ εκτίθεμαι, πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Δεν έχω καμία ανασφάλεια και δεν αμφιβάλω ότι κάποιος θέλει να με κάνει σταρ. Αν όμως, θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται και να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ ότι εγώ έτσι γίνομαι σταρ. Η κα Κατσαΐτη υπέθεσε ότι εγώ διάλεξα το ρούχο και μου όρμηξε. Δεν την κατάλαβα, δεν την είχα αντιληφθεί καν στο οπτικό μου πεδίο και μου τραβούσε το ρούχο και με πρόσταζε να το βγάλω».