Ο Παναγιώτης Λιαδέλης είναι ο παλαίμαχος άσος του μπάσκετ που μαζί με τον 19χρονο γιο του, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Σαμπρίνα, συνελήφθησαν στο μπαρ που εργάζονται, μετά από αιματηρό επεισόδιο με ξύλο και πυροβολισμούς.

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση

Όπως λέει ο δικηγόρος του, Ιωάννης Καραγκιόζος, μιλώντας στο MEGA, και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του, αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Το περιστατικό και η σύλληψη

«Μετά από έναν διαπληκτισμό των δύο δραστών, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια μέθης εντός του κέντρου διασκέδασης στο οποίο απασχολείται ο κ. Λιαδέλης, συνελήφθησαν όλοι. Δεν γνώριζε (σ.σ. ο Λιαδέλης) κανέναν από αυτούς. Περάσανε μπροστά από το μαγαζί στο οποίο απασχολείται και αυτός και ο γιος του και άλλοι συνάδελφοί του και οι θαμώνες, πυροβολώντας. Αυτό που δηλώνουμε ξεκάθαρα είναι ότι ο κ. Λιαδέλης και ο γιος του, αρνείται οποιαδήποτε σχέση και όλες τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και συνεργάζεται ούτως ώστε να μπορέσει να αποδοθεί η αλήθεια και δικαιοσύνη».

Παναγιώτης Λιαδέλης

Το περίστροφο και οι πυροβολισμοί

«Διερευνάται, σε ό, τι αφορά τους έξι τους οποίους εγώ εκπροσωπώ, το ενδεχόμενο τελέσεως της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ένας πυροβολισμός έγινε προς τον αέρα και όλοι οι υπόλοιποι ήταν ευθείες βολές. Το γεγονός ότι ήταν κρότου λάμψης το περίστροφο δε σημαίνει ότι εκείνη την ώρα, όταν βλέπεις έναν να σε πυροβολεί, έχεις την αντίληψη ότι το περίστροφο είναι αληθινό ή ψεύτικο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: