Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Σάσα Σταμάτη, η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor περιμένει το πρώτο τους παιδί. Αυτό, θα είναι το πέμπτο παιδί για τον Ολυμπιονίκη, καθώς έχει άλλα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Που βρέθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα


Το βράδυ της Τρίτης 17/10 η Αφροδίτη Σκαφίδα βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της Βρισηίδας Ανδριώτου, με την οποία έχουν έρθει αρκετά κοντά λόγω της συμμετοχής τους στο Survivor.

Όλοι μαζί γιόρτασαν τα γενέθλια της πρώην παίκτριας του reality επιβίωσης, ενώ τόσο η εορτάζουσα όσο και οι φίλοι που έδωσαν το παρών μοιράστηκαν σχετικά στιγμιότυπα από το πάρτι.


Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Αφροδίτη Σκαφίδα να τραγουδάει στον αγαπημένο της, Πύρρο Δήμα το τραγούδι «Όλα Σ’ Αγαπάνε» του Σταμάτη Γονίδη, με τον ίδιο να χαμογελάει χωρίς να παίρνει τα μάτια του από την εγκυμονούσα σύντροφό του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την  Αφροδίτη Σκαφίδα να τραγουδάει στον αγαπημένο της, Πύρρο Δήμα το τραγούδι «Όλα Σ’ Αγαπάνε» του Σταμάτη Γονίδη, με τον ίδιο να χαμογελάει χωρίς να παίρνει τα μάτια του από την εγκυμονούσα σύντροφό του.