Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και ο Νίκος Γεωργιάδης, το ζευγάρι Πέτρος Πυλαρινός - Βάλια Χατζηθεοδώρου αποφάσισε να χωρίσει, κάτι το οποίο φαίνεται πως πρόδωσαν οι τηλεοπτικές δηλώσεις της παρουσιάστριας, όταν ρωτήθηκε για τον τραγουδιστή.

Δεν είμαστε για το επόμενο βήμα

«Όχι, όχι, δεν είμαστε για το επόμενο βήμα, μια χαρά είμαστε. Ο καθένας έχει τα δικά του τώρα… μια χαρά. Δεν έχει… μετά κάτι. Δεν σκεφτόμαστε κάποια επισημοποίηση, ζω το τώρα», είχε πει η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην κάμερα του Open.


Αυτή η σχέση δεν υφίσταται πλέον

«Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγες ημέρες πριν. Ένιωσα μια αμηχανία στη Βάλια, όταν τη ρώτησαν για τον Πέτρο, επειδή τη γνωρίζω καλά. Το έψαξα λίγο. Αυτή η σχέση δεν υφίσταται πλέον» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, τονίζοντας πως ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Η σχέση τους μέσα από τρυφερές φωτογραφίες

Ο γνωστός τραγουδιστής και μέλος της μπάντας, Alcatrash και η όμορφη παρουσιάστρια υπήρξαν ζευγάρι για 3,5 περίπου χρόνια. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά το διάστημα της καραντίνας, αποφασίζοντας σύντομα να ζήσουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Τον Μάιο του 2020 και μετά από μια περίοδο δημοσιευμάτων για την προσωπική τους ζωή, οι δυο τους επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία από την βόλτα τους στην παραλία.

Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου

Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι ξεκίνησε τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και τις τρυφερές αναρτήσεις, εκφράζοντας δημοσίως τον έρωτά του.

Έρωτας στα χρόνια του κοροναϊού

«Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες η αλήθεια είναι. Έρωτας στα χρόνια του κοροναϊού. Μας βρήκε μαζί το lockdown, οπότε μείναμε παραπάνω χρόνο μαζί. Καλά πάει. Θα δούμε. Έμαθα πως συγκατοικούσε με τον Ανδρέα. Δε μου τραγουδάει ποτέ. Δε μου μαγειρεύει, αλλά μου φέρνει φαγητό», δήλωνε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου
Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου
Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου


Η άρνηση στο ενδεχόμενο του γάμου

Τόσο η όμορφη Βάλια Χατζηθεοδώρου, όσο και ο Πέτρος Πυλαρινός, σε κάθε τους συνάντηση με τους δημοσιογράφους υπήρξαν αρκετά φιλικοί, εκφράζοντας κάποιες φορές την ενόχλησή τους σε ερωτήσεις που αφορούσαν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Άμεσα στα σχέδιά δεν υπάρχει το ενδεχόμενο ενός γάμου. Δεν πρόκειται να της έκανα ποτέ πρόταση γάμου πάνω στην σκηνή δημοσίως τα σιχαίνομαι αυτά», δήλωνε το 2021 ο Πέτρος Πυλαρινός σε τηλεοπτικές δηλώσεις.

Την ίδια περίοδο η Βάλια Χατζηθεοδώρου δήλωνε στην εκπομπή «Love It»: «Με τρομάζει ο γάμος. Δεν ξέρω γιατί. Αν βάλω στο μυαλό μου την έννοια της δέσμευσης, ταράσσομαι. Αν είναι να έρθει κάποια στιγμή, να έρθει αυτόματα. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ με σχέση μου και πάλι το φοβόμουν».


«Μένουμε μαζί τρία χρόνια, όσο είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, νομίζω ότι είμαστε μία χαρά έτσι», δήλωνε η Βάλια Χατζηθεοδώρου τον περασμένο Μάιο καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT1.


«Δεν είναι προτεραιότητά μας, ούτε κάνουμε τέτοιου τύπου σχέδια. Από τη στιγμή που είμαστε καλά μαζί, όπως είμαστε, πηγαίνουμε βήμα-βήμα και αν κάποια στιγμή μας δημιουργηθεί η επιθυμία να κάνουμε παιδί, ίσως τότε να σκεφτόμασταν το γάμο. Αλλά χρειάζεται ώριμη σκέψη, δεν είναι κάτι που γίνεται επιπόλαια», δήλωνε η Βάλια Χατζηθεοδώρου τον περασμένο Μάιο στο περιοδικό «You».

«Σε αυτή τη φάση δεν το έχουμε καθόλου στο μυαλό μας. Είμαστε πολύ καλά όπως είμαστε και το μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Θα δείξει», απαντούσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου τον περασμένο Ιούλιο στο ένθετο «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ο χωρισμός έπεσε σαν «βόμβα» για το περιβάλλον του ζευγαριού, καθώς τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η παρουσιάστρια δεν έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής το τέλος της σχέσης τους.

Βάλια Χατζηθεοδώρου
Πέτρος Πυλαρινός