Η Παρθένα Χοροζίδου μίλησε στο Breakfast@Star, για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα show, ενώ αναφέρθηκε και στη Μουρμούρα, αλλά και στον Νίκο Μουτσινά.

Όσα δήλωσε η Παρθένα Χοροζίδου

Για το αν έχει τύχει να δουλεύει σε μια δουλειά που δεν περνάει καλά, η ηθοποιός απάντησε: «Μου έχει συμβεί και έχω προσαρμοστεί, διότι έτσι είναι η δουλειά μας, είναι λίγο σκληρή σε αυτά. Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου, πήγαινα νωρίτερα στο καμαρίνι, ετοιμαζόμουν νωρίτερα, ήμουν πιο ήρεμη, κάπου απομονωμένη και δεν ασχολιόμουν με το πρόσωπο που με ενοχλούσε», είπε αρχικά η Παρθένα Χοροζίδου.


Για το αν θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή η Παρθένα Χοροζίδου ανέφερε: «Καμιά φορά σκέφτομαι, “μην είμαστε και τόσο φαταούλες”. Για τον εαυτό μου το λέω, όχι για τους συναδέλφους μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω κάτι, για να δω τι θα μπορούσα να κάνω. Μπορεί να είμαι πολύ καλή σε κάτι και να μην το ξέρουμε».

Για τη Μουρμούρα  η Παρθένα Χοροζίδου αποκάλυψε: «Ο κυρ Ηλίας είναι φίλος μου γι αυτό δεν τον θέλω και γι αυτό δεν έχω σκεφτεί πονηρά γι αυτόν, ή κάπως έχει μπερδευτεί το πράγμα παλιότερα που θα ξεδιπλωθεί τώρα. Παλιά προβλήματα, νέα προβλήματα; Δεν ξέρω, θα δούμε».

Για το αν λείπει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση, απάντησε η Παρθένα Χοροζίδου: «Του Νίκου του έχω μια αδυναμία και είχα υποσχεθεί και κάτι στη μανούλα του και προσπαθώ να το τηρώ. Χαίρομαι που ξεκουράζεται, θέλω να γεμίσει τις μπαταρίες του κι επειδή είναι ένας ταλαντούχος και πανέξυπνος άνθρωπος, θα σκεφτεί κάτι και θα επιστρέψει στην τηλεόραση όποτε θέλει και όπως θέλει και θα το ευχαριστηθούμε όλοι μας».