Η Σοφία Αλατζά μπήκε στον έβδομο μήνα και αρχές Γενάρη αναμένεται να γεννήσει.

Η ίδια, μιλώντας στην «ΟΝ time», αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει: «Είναι κοριτσάκι το φύλο του μωρού. Ήθελα να κρατηθώ για να κάνω πάρτι αποκάλυψης φύλου, αλλά ο άνδρας μου δεν κρατήθηκε να περιμένει και ρώτησε το γιατρό σε έναν από τους υπέρηχους και του απάντησε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από τις κλοτσιές περίμενα ότι θα είναι αγόρι. Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ καλά».
Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο στις 27 Σεπτεμβρίου στο δημαρχείο Αθηνών με μάρτυρες δύο καλούς του φίλους. Την τελετή πραγματοποίησε ο Κώστας Μπακογιάννης. Οι δυο τους το καλοκαίρι θα κάνουν τη βάπτιση του μωρού, ενώ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος.

Η ίδια η Σοφία, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με φουσκωμένη κοιλίτσα, συνεχίζει και εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς τόσο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega όσο και για την αθλητική εκπομπή «Super Μπάλα», που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στο Mega, στις δώδεκα και δέκα το βράδυ. «Μου αρέσει να είμαι δραστήρια, η εργασία μού δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση, για όσο ακόμα είναι εφικτό με την εγκυμοσύνη. Δύο μήνες πριν γεννήσω θα σταματήσω, όπως επιβάλλεται από το νόμο» μας είπε.
Δημοσιεύθηκε στην Ontime