Μία στιγμή αμηχανίας διαδραματίστηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε η ηθοποιός στο πλατό του Super Κατερίνα.

Με αφορμή την επίμαχη δήλωσή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη πέρσι στο «Χαμογέλα και Πάλι», η γνωστή πρωταγωνίστρια Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τη σχετική ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια, επαναφέροντας το θέμα στο προσκήνιο.

Ο διάλογος τους


«Θέλω να σε ρωτήσω κάτι… γιατί νομίζω ότι γι’ αυτό «κλείστηκες» πέρσι. Μετά τον ντόρο που έγινε με τη συνέντευξη που έδωσες στη Χρηστίδου, θυμάσαι, για τον Φιλιππίδη και την απάντηση που είχες δώσει, έπεσαν να σε φάνε από τα social», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Τι λόγο έχεις εσύ, ενώ κάνουμε μία τόσο ωραία συνέντευξη, να θυμίζεις πράγματα που και δεν ήταν σαφή, ήταν ασαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα. Καθένας ας είναι με τις απόψεις του κι εγώ θα είμαι με τις δικές μου», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Δεν θέλω να ξαναδώσω από τότε συνέντευξη πουθενά. Δεν μου χρειάζεται και δεν θέλω. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με βλέπει μέσα από την εργασία μου και με τιμάει μέσα από την εργασία μου», συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Ο κόσμος που έχει νου καταλαβαίνει τι εννοεί ένας άνθρωπος όταν μιλάει, όχι αυτά που κάποιοι χρειάζονται να τα ερμηνεύσουν όπως θέλουν για να επιβιώσουν. Είναι κάποιοι άνθρωποι που λες και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα στραβοπάτημα, πότε θα πεις κάτι λάθος… όλοι μας δεν κάνουμε λάθη;», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κλείνοντας το θέμα.