Την Νατάσα Θεοδωρίδου φιλοξένησε ο Κώστας Τσουρός το μεσημέρι της Κυριακής (22/10), στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες» στο MEGA, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

«Είμαι πανέτοιμη. Βγαίνω και τραγουδάω με πολλή χαρά. Αυτό το έναυσμα μου το έδωσαν οι καλοκαιρινές συναυλίες και αμέσως μετά το «Παλλάς». Το μήνυμα ήταν έντονο ότι κάτι αλλάζει στην κοινωνία, για μένα η Τέχνη πρέπει να έχει τα μάτια της ανοιχτά και να οσμίζεται τις αλλαγές της κοινωνίας» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Όλα αυτά τα χρόνια την καριέρα μου την έφτιαξα από τα νυχτερινά μαγαζιά και είπα να κάνω αυτό που έκανα στις συναυλίες και στο Παλλάς, με έναν τρόπο είπα να δέσω αυτούς τους δύο κόσμους», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Όταν αποκοιμήθηκε στην παραλία

Στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου ευχαρίστησε τον Κώστα Τσουρό που την φιλοξένησε στην Σκιάθο, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει πως σε μία εξόρμησή τους σε παραλία του νησιού πέτυχαν γνωστούς τους από την «Ακτή Πειραιώς».

«Είχαμε πάει στην παραλία, η Νατάσα κοιμόταν στην ξαπλώστρα. Έρχονται γνωστοί μας, δεν την είχαν δει και μου λένε «τη Νατάσα δεν θα μας την φέρεις;». Σηκώνεται ένα κεφάλι και ήταν η Νατάσα», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Τι είπε για τους συνεργάτες της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες της επάνω στην σκηνή, τον Γιώργο Κακοσαίο και τους Alcatrash.

«Είναι νέοι καλλιτέχνες. Τα φώτα, η δημοσιότητα, η επιτυχία σε ζαλίζουν, αλλά τα παιδιά αυτά είναι όλα τους καλά μεγαλωμένα», είπε.

«Το ότι είμαι δοτική σε εμένα δεν μετράει, αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Όπως εσύ ξέρεις να κάνεις τη δουλειά σου, εγώ με αυτό τον τρόπο μπορώ να την κάνω, γιατί πιστεύω σε αυτό το μοντέλο. Πιστεύω πρέπει να ρίχνουμε φως σε όσους είναι κοντά μας, γιατί όλο αυτό το βλέπω σαν ένα έργο, σαν μία ταινία» πρόσθεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Δεν έχω κανένα παράπονο. Στο βαθμό που μπορώ ννα προσφέρω κάτι, κανείς δεν μπήκε εμπόδιο. Μπορεί να ήμουν καλή συνεργάτης, δεν βιαζόμουν, δεν έδειχνα ότι μου δίνει ένα, αλλά θέλω δύο. Μου δίνεις ένα, θα το πάρω και θα προσπαθήσω να το κάνω να φανεί 10» είπε επίσης.

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έκανα υπομονή, αλλά μου βγήκε σε καλό»

Όπως είπε η ίδια, στο παρελθόν ένιωσε πως δεν ταίριαζε με κάποιες συνεργασίες. «Έκανα υπομονή, βεβαίως, αλλά μόνο σε καλό μου βγήκε. Από το δικό σου λάθος μπορεί κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν να πάνε χρήματα στην οικογένειά τους. Όλοι αυτοί, εάν εσύ φρικάρεις και ξυπνήσεις μία μέρα και πεις πάω σπίτι μου, κοίτα πόσοι άνθρωποι θα κλείσουν την πόρτα και θα πουν “πως θα ζήσουμε;”» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Όταν ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη ήμουν 17 ετών. Δεν είχα καμία σχέση, μα καμία, με αυτό που λέμε τραγούδι, νυχτερινή δουλειά και δεν φανταζόμουν όλα αυτά τα καλά που μου ήρθαν στη ζωή» πρόσθεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η συγκίνηση για την οικογένειά της

Μεγάλη ήταν η συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά της, με την Νατάσα Θεοδωρίδου να στέλνει το δικό της μήνυμα στους νέους: «Να αγαπάτε, να σέβεστε και να ακούτε τους γονείς σας».

«Έλεος πια, με συγκινείτε πάντα. Πως το καταφέρνετε;», είπε χιουμοριστικά.

«Με τα παιδιά μου έχω χτίσει μία πολύ τίμια σχέση. Μπορεί να έχω δύο διαζύγια, αλλά ήμουν πάντα μαζί με τα παιδιά μου στο σπίτι», είπε.

Ο έρωτας

«Σαν τον έρωτα δεν έχει», είπε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί δεν μπήκε ποτέ άντρας στο σπίτι της.

«Επειδή έχω κορίτσια, δεν έχει μπει άντρας στο σπίτι ποτέ. Παρόλο που έφυγαν τα κορίτσια μου για σπουδές, ακόμα δεν μπαίνει. Να αλλάξει παρακαλώ! Δίνομαι στον έρωτα ψυχή και σώμα. Στον έρωτα εάν δεν δοθείς, τότε κάνουμε μισή δουλειά», είπε.

Μετά την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο videoclip του τραγουδιού της, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως θα ήθελε να εμφανιστεί στο videoclip του επόμενου τραγουδιού της η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: