Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος στην Οδό Ζαρίφη 2 και μίλησε για τον Έρωτα Φυγά όπου πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Μάρκου.

Η Κατερίνα πληροφόρησε τον Σταύρο Σβήγκο ότι η ατάκα του στην Ελένη Μενεγάκη ότι αισθάνεται πως θέλει να πάρει σύνταξη είναι viral στο ΤikTok παρότι εκείνος δεν έχει λογαριασμό και την αιφνιδίασε λέγοντας ότι ακόμα αισθάνεται έτσι.

«Ζούμε έναν πανικό, πάλι καλά που δεν πετυχαίνουν οι σφαίρες και μπορούμε και ζούμε, με τόσες που έχουμε φάει. Τώρα γίναμε λίγο πιο Ευρωπαίοι. Είμαστε πολύ τυχεροί, όλοι οι ηθοποιοί μεταξύ μας είμαστε ενωμένοι. Πάντα θα βάλει πλάτη ο ένας στον άλλον. Είναι μια πολύ ευχάριστη δουλειά για μας» είπε ο  Σταύρος Σβήγκος για τον Έρωτα φυγά.


Όσο για το spoiler που έδωσε είναι ότι «θα γίνει μια τεράστια απόπειρα αλλά οι καιρικές συνθήκες θα πάνε κόντρα».

Για τη ζωή του έξω από τη δουλειά είπε:

«Αυτή τη στιγμή περνάει δύσκολα η προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει. Τον γιο μου τον παίρνω μαζί στη δουλειά για να έχουμε χρόνο μαζί, κάθε πρωί θα τον βάλω στο σχολικό, θα ετοιμάσω την τσαντούλα του. Δύσκολα θα πάει για ηθοποιός. Ό,τι θέλει να κάνει αλλά χθες μου λέει “τελικά δεν είναι ωραία η δουλειά σου, κάνει πολλή ώρα”. Του λέω “πήγαινε στον σκηνοθέτη”. Είναι μια δουλειά που σου καθορίζει τη ζωή, είναι τρόπος ζωής, τα ωράρια, το ότι δουλεύουμε γιορτές. Δεν μπορείς να δεις τους φίλους σου που δουλεύουν σε νορμάλ δουλειές, να οργανώσεις ένα ταξίδι. Όταν γυρίζω σπίτι έχω άλλη δουλειά γιατί έχω μια μικρή εταιρεία παραγωγής», δήλωσε ο  Σταύρος Σβήγκος.

Μιλώντας για τις υπόλοιπες σειρές, εξήγησε ότι είδε τα πάντα από λίγο για να δει πώς η τηλεόραση κάνει άλματα σε θέμα εικόνας.