Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, δηλώνοντας πως της έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές.

Είναι εμπειρία η δουλειά με την Ελένη Μενεγάκη

«Είναι εμπειρία να δουλεύεις με την Ελένη Μενεγάκη. Συγκινούμαι όταν μιλάω για εκείνη, μου έχει σταθεί αληθινά στα προσωπικά μου», δήλωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Ελάχιστοι άνθρωποι μου στάθηκαν

«Ήταν δώρο Θεού να βρεθώ δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Όταν πέρασα πολύ δύσκολα, ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που μου στάθηκαν. Η Ελένη ήρθε στην ζωή μου και μου έφερε πάλι την λιακάδα, με στήριξε».

Ο τίτλος που θα έβαζε στη φετινή σεζόν θα ήταν «αλαλαγμός».


Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτοκαταστροφικός

«Έχουμε έναν "τηλεοπτικό αυτισμό". Ασχολούμαστε με τον εαυτό μας και κάνουμε θέμα το τίποτα. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας που λέει κάτι αιχμηρό και περίεργο, είναι άδικο να λέμε μόνο για αυτόν. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι τρομερά ευφυής, αλλά και αυτοκαταστροφικός».

Έκανε καλό στη Σκορδά που έφυγε

«Έκανε καλό και στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα που «χωρίστηκαν» επαγγελματικά. Η Φαίη πλέον κάνει αυτό που θέλει. Μπορεί να χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά πρέπει να την βοηθήσει και το κανάλι».


Για Χρήστο Φερεντίνο και Μάρκο Σεφερλή:

«Η μεταγραφή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΪ πιστεύω είναι καλή. Η μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ δεν ξέρω αν του βγήκε έτσι όπως το περίμενε. Είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο για το "Μεγάλο Παζάρι" με τον Ηλία Βρεττό, δεν ξέρω εάν αρκεί μόνο η χαρά και η "ανέτιλα" που έχει», είπε η Νάνσυ Νικολαΐδου.


Έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου

Τέλος, αναφέρθηκε στο restart που έκανε στη ζωή της.
«Μετά από κάποια προβλήματα είπα ότι πρέπει να φροντίσω τον εαυτό μου. Έκανα ένα ολικό restart και είχε μέσα και το κομμάτι τις εμφάνισης. Τα κιλά που έχασα ήταν για θέμα υγείας και όχι για να το παίζω μανεκέν Νάνσυ», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: