Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο γιατρός Ανδρέας Βρεττός του Alpha, κατάφερε να θυμίσει στην πρώην σύζυγό του, Άννα - Δήμητρα Σιγάλα το κοινό τους παρελθόν, περνώντας μια βραδιά γεμάτη έρωτα μαζί της. Έλα όμως που το κοινό άρχισε να λαχταρά να δει ένα άλλο ζευγάρι.

Ακόμα ένα βράδυ Τρίτης πέρασε και ο «Γιατρός» στον Alpha μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην τηλεοπτική του επιστροφή στη μυθοπλασία, η περσινή παρουσίαση του ριάλιτι «Προδότες» στον ΑΝΤ1, έχει ενθουσιάσει το κοινό και δεν είναι τυχαίο πως ο ρόλος που υποδύεται, εκείνος του γιατρού Αντρέα Βρεττού μονοπωλεί και το Twitter κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Αντρέας και Άννα ξανά μαζί;

Στο χτεσινό επεισόδιο, το βράδυ της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2023, ο γιατρός Βρεττός κατάφερε να φέρει και πάλι στην αγκαλιά του την αγαπημένη του Άννα, όταν μετά από την επανένωση με την κόρη του και την καλυτέρευση της σχέσης του με εκείνη, έρχεται κοντά και με την πρώην σύζυγό του, ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί και περνούν μια βραδιά μαζί.



Η σχέση άλλωστε που έχει αναπτύξει ο doctor με την κόρη του και το τραύμα που οι δυο τους φαίνεται να επουλώνουν μετά τον θάνατο του γιου της οικογένειας, Γιώργου, έχει ενθουσιάσει το κοινό στο Twitter.



Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: