Η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα μετά τα σχόλια στο «Πρωινό» σχετικά με το απόσπασμα της εκπομπής της, όταν η παρουσιάστρια του Open έβγαλε τη μεζούρα να μετρήσει τις διαστάσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής της

Μέσω της εκπομπής της «Οδός Ζαρίφη 2» η παρουσιάστρια του Open Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε στον δημοσιογράφο-παρουσιαστή του ANT1: «Άμα θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει τόσο πολύ σάτιρα –μου αρέσει το χιούμορ του– δεν έχει καμιά θέση εκεί στο Ράδιο Αρβύλα; Γιατί… πλάκα κάνουμε και γενικότερα πλάκα κάνουμε», είπε, εννοώντας έτσι πως η εκπομπή της έχει σατιρικό-χιουμοριστικό χαρακτήρα.

Να σας θυμίσουμε τι έγινε χθες: Τις… αναλογίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να μετρήσει η Κατερίνα Ζαρίφη. Η οικοδέσποινα της μεσημεριανής εκπομπής του ΟΡΕΝ, με αφορμή τον πρόσφατο γάμο των Αγγελόπουλου-Βαμβακούση, σκέφτηκε να πάρει τα… μέτρα του γνωστού μοντέλου, ώστε ο Νίκος Αποστολόπουλος να ράψει και για εκείνον ένα κοστούμι.

Ο επικός διάλογός τους

«Θα μετρηθούμε, γιατί –μη νομίζεις– και το μέγεθος μετράει, για να ξέρει και ο Νίκος Αποστολόπουλος τι να ράψει», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και ξεκίνησε τις… μετρήσεις, κάνοντας ταυτόχρονα τα δικά της χιουμοριστικά σχόλια.

«Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό;», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια, μετρώντας με τη μεζούρα τις αντίστοιχες αναλογίες του συνεργάτη της.

«Τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά θα πρέπει να σου πάρω και κάποια άλλα μέτρα… ήθελα να ξέρω, επειδή διάβασα και μία έρευνα, θα έλεγα στον Νίκο Αποστολόπουλο ένα 12,8. Είναι ο μέσος όρος του Έλληνα», είπε στη συνέχεια με νόημα η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Εσύ, με βάση αυτόν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, πού κινείσαι;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια, για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Εγώ, επειδή έχω και αιγυπτιακές ρίζες, ανέβα λίγο».

«Κάτσε, γιατί μου έπεσε το ζάχαρο… πήγαινε στην τουαλέτα να μετρηθείς μόνος σου και έλα να μας πεις τα αποτελέσματα», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη, αποδεσμεύοντας τον συνεργάτη της.