Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο «Mega Καλημέρα» σχολίασαν σήμερα τα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Ζαρίφη τις τελευταίες ημέρες.

Το αστείο της Ζαρίφη:

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη έπαιρνε τα μέτρα από τον καβάλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου και αναφώνησε: «Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι, μπουκάλα υγραερίου. Τι είναι αυτό;».

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα:

«Αν το έκανα εγώ, θα με είχαν συλλάβει. Θα είχαν ανάψει εδώ τα social. Απλώς να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους και από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε εχθρούς», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».



Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη:

«Σε αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο. Αν το είχε κάνει ο Γιώργος αυτό... Εσείς, δηλαδή, γελάσατε με αυτό; Όλοι μεταξύ μας ξέρουμε ότι αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας θα τον είχαμε σταυρώσει», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη:

«Τρεις εβδομάδες πελεκούσαμε τον Γιώργο γιατί είχαν ένα μοντέλο και του έκαναν αποτρίχωση live και είχε πει ο Γιώργος ένα σχόλιο που ήταν χοντροκομμένο, τον είχαμε πελεκήσει πραγματικά», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της.

Όσα είπε ο Θανάσης Πάτρας:

«Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα», είπε με τη σειρά του ο Θανάσης Πάτρας.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: