Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Έμιλυ Κολιανδρή. Η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, και τα παιδιά τους.

Όσα δήλωσε η Έμιλυ Κολιανδρή

«Είμαι διασκεδαστική με τα παιδιά αλλά νιώθω ότι είμαι και απούσα και αυτό με βαραίνει με ενοχές. Είμαι αγχώδης και απαιτητική με τα παιδιά μου. Η δημιουργία οικογένειας ήταν αναπόφευκτη στη σχέση μου με το Χρήστο, είμαι από 22 χρονών μαζί του», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η Έμιλυ Κολιανδρή είπε στη συνέχεια: «Υπήρχε ανταγωνισμός με τον Χρήστο στις δουλειές του σπιτιού αλλά ποτέ στο κομμάτι της καριέρας. Ο Χρήστος είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, έχει μια αισθητική και είναι και θαυμάσιος πατέρας και με συγκινεί. Ο Χρήστος είναι κάποιες φορές σκληρός με τους ανθρώπους. Του κάνω παρατήρηση αλλά είναι αργά, έχει γίνει το κακό».

Στη συνέχεια, η Έμιλυ Κολιανδρή αναφέρθηκε στον ρόλο που της είχαν προτείνει αλλά αρνήθηκε: «Μου είχαν προτείνει να κάνω τη “Μαρία την άσχημη” αλλά είχα θέατρο και δεν γινόταν να το κάνω. Ευτυχώς δεν έχω μετανιώσει για πράγματα και δεν έχω απωθημένα».


ΦΩΤΟ NDP