Στη δημοσιότητα δόθηκε το ολοκληρωμένο τρέιλερ της ταινίας «Maestro» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος υποδύεται τον διάσημο μαέστρο, συνθέτη και μουσικό Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Πρόκειται για τη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του ηθοποιού, Μπράντλεϊ Κούπερ, μετά το «Ένα αστέρι γεννιέται» με τη Lady Gaga.

Μέσα από υπέροχες μουσικές συνθέσεις σε ασπρόμαυρο και έγχρωμο φόντο, το τρέιλερ των 2:44 λεπτών ξετυλίγει μία ιστορία αγάπης μεταξύ του εμβληματικού συνθέτη και της Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Πρόκειται για ένα ερωτικό γράμμα για τη ζωή και την τέχνη. Η ταινία «Maestro» στον πυρήνα της είναι μια συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Gotham (@thegotham)

Δύο μήνες αφότου κατηγορήθηκε o Μπράντλεϊ Κούπερ, ότι παίζει στερεοτυπικά μια «Εβραιόφατσα», επειδή φορά προσθετική μύτη στην ταινία, μια εκτεταμένη προεπισκόπηση του 48χρονου ηθοποιού δείχνει την απίθανη μεταμόρφωσή στον αείμνηστο συνθέτη.

Ως ηλικιωμένος Μπέρνσταϊν, ο Κούπερ είναι αγνώριστος με μακιγιάζ, που περιλαμβάνει μαύρα στίγματα στο πρόσωπο, ρυτίδες και βαθιές σακούλες κάτω από τα μάτια.



Το καστ του «Maestro»

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ματ Μπόμερ, Μάγια Θέρμαν Χοκ, Σάρα Σίλβερμαν, Σκοτ Έλις, Τζος Χάμιλτον, Σαμ Νίβολα και Μύριαμ Σορ.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία ο Μπράντλεϊ Κούπερ συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Τζος Σίνγκερ, ενώ έχει αναλάβει μέρος της παραγωγής μαζί με μεγαθήρια όπως Μάρτιν Σκορσέζε, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τοντ Φίλιπς.



Πότε κάνει πρεμιέρα


Το «Maestro» έκανε πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έλαβε ένα ενθουσιώδες επτάλεπτο χειροκρότημα από τους θεατές και διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς του κινηματογράφου.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου ενώ από τις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται η προβολή της το Netflix.