Μεγάλη ένταση στη ζούγκλα

Ο Νίκος Βαμβακούλας και η Μαρία Καλάβρια άρχισαν να τσακώνονται έντονα. Ο λόγος ήταν προφανώς η επικείμενη διαδικασία αποχώρησης. Ο Νίκος νιώθει ότι θα βρεθεί ανάμεσα στους τελευταίους και ξεσπά πάνω στην Μαρία, νιώθοντας ότι εκείνη είναι πιο αδύναμη παίκτρια από τον ίδιο. Η ίδια τον κατηγορεί για εμμονή απέναντι στο πρόσωπό της.


Ο Νίκος τελικά και όπως αναμενόταν, δεν γλίτωσε από την υποψηφιότητα και τη διαδικασία αποχώρησης. Εκείνος που βρέθηκε, όμως, εκεί χωρίς να το περιμένει ήταν ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο παίκτης έμεινε εκτεθειμένος όταν ο Τάσος Ξιαρχό, αντί να σώσει εκείνον, έσωσε τη Μαρία Καλάβρια από την αντίπαλη ομάδα.


Ο Χειμωνέτος από την πρώτη στιγμή φάνηκε να μην είναι εντάξει με τη συμπεριφορά των συμπαικτών του.


Στη δοκιμασία που ακολούθησε συμμετείχε ο ίδιος μαζί με τον Νίκο Βαμβακούλα και τη Στέλλα Γεωργιάδου. Εκείνη που δεν κατάφερε να λύσει τον γρίφο και να συνεχίσει στο παιχνίδι ήταν η τραγουδίστρια.



Όπως αναμενόταν η Κίτρινη ομάδα ήλπιζε να αποχωρήσει ο ποδηλάτης. Όμως ο Γιώργος Χειμωνέτος επέστρεψε στην καλύβα με εμφατικό τρόπο, χαρούμενος που χάλασε τα σχέδια των συμπαικτών του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: