Καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, σε μια συνέντευξη γεμάτη με προσωπικές της εξομολογήσεις.

Η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της και τις κρίσεις πανικού, όσο βίωνε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία.

Τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια σχολίασε η πρωινή παρέα του «Happy Day».

Στενοχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη

«Πιο πολύ στενοχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη γιατί βλέπω ένα κορίτσι που τα έχει όλα, είναι πανέμορφη, είναι πετυχημένη και αντιλαμβάνομαι για πρώτη φορά ότι πέρασε τόσο δύσκολα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Εκείνη λέει ότι ήταν δυστυχισμένη

Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του, κάνει ενδοσκόπηση, την παρακολουθώ στα social media. Βλέπω ότι της αρέσει να βρίσκεται στη φύση, να αναζητεί διεξόδους εκτόνωσης, αλλά το ότι πέρασε τόσο δύσκολα μέσα της, με κρίσεις πανικού, να νιώθει ότι πιάνει πάτο, και ενώ φαινομενικά για όλους εμάς ήταν η απόλυτα ευτυχισμένη, πετυχημένη, λαμπερή, με οικονομική επιτυχία, με εισιτήρια στο θέατρο και νούμερα τηλεθέασης στην τηλεόραση, εκείνη λέει ότι ήταν δυστυχισμένη. Πιο πολύ στενοχωριέμαι…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή του Alpha με αφορμή τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Σκεφτόμουν να κάνω παιδί, αλλά δεν θα μου έκανε καλό στην προσωπική μου εξέλιξη

Η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια μίλησε για τις έντονες στιγμές της ζωής της, ενώ απάντησε για το θέμα του γάμου και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Τις σχέσεις μου τις σοβαρές τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη. Τις αξίες της οικογένειας τις είχα μέσα στο σπίτι μου και τις τηρούσα πιστά. Το στεφάνι δεν μου έλεγε κάτι. Είναι μία κοινωνική υποχρέωση, είναι κάτι που ίσως το σκεφτόμουν εάν έκανα παιδί», απάντησε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και συνέχισε: «Τον γάμο δεν τον συζητώ, το παιδί επίσης κάπως μπήκα στη διαδικασία μήπως να κάνω και κάθε φορά που το σκεφτόμουν μετά τα 35 ήταν λάθος… οι λόγοι ήταν εγωιστικοί, εντελώς εγωιστικοί και εκεί σκέφτηκα ότι δεν θα μου κάνει καλό στην προσωπική μου εξέλιξη», εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: