Ο Μάθιου Πέρι πέθανε στα 54 του, τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, και ο θάνατός του έφερε παγκόσμια συγκίνηση. Στο ρεπορτάζ του MEGA τονίζεται ότι πολλοί θαυμαστές πήγαν στην πολυκατοικία που γυρίστηκε η μυθικών διαστάσεων σειρά «Φιλαράκια», στην οποία ο ίδιος ερμήνευε το ρόλο τοθ σαρκαστικού Τσάντλερ Μπινγκ, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του. 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Ο Μάθιου Πέρι, που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή σειρά «Τα φιλαράκια», άφησε την τελευταία πνοή του στην ηλικία των 54.

Η καριέρα του Μάθιου Πέρι εκτοξεύτηκε τη δεκαετία του '90 με τη συμμετοχή του στη σειρά «Τα φιλαράκια».

Η σειρά διήρκεσε 10 σεζόν, από το 1994 έως το 2004, και ο τηλεοπτικος Τσάντλερ Μπινγκ αγαπήθηκε για το σαρκαστικό του χιούμορ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, όμως, τόσο οι συμπρωταγωνιστές του όσο και όλος ο κόσμος σοκάρονται από την είδηση του θανάτου του.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες μέσα στο υδρομασάζ του.

Μάθιου Πέρι: Ανακοπή καρδιάς και πνιγμός η αιτία θανάτου

Οι Αρχές έχουν καλύψει με μία τέντα το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 54χρονος ηθοποιός.

Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πολυκατοικία της Νέας Υόρκης όπου γυρίστηκε η σειρά «Τα Φιλαράκια» για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του αγαπημένου τους ηθοποιού.

Μόλις πριν από πέντε μέρες ο Μάθιου Πέρι είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου απολάμβανε το μπάνιο του στην πισίνα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Μάθιου Πέρι επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου στο σπίτι του ύστερα από ένα δίωρο αθλητικής δραστηριότητας.

Λίγο αργότερα, έστειλε για δουλειές το βοηθό του, ο οποίος επέστρεψε δύο ώρες αργότερα. Τον βρήκε να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.



Ο Μάθιου Πέρι κατά τη διάρκεια της ζωής του αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες όμως σύμφωνα με το TMZ δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του.

Η έρευνα για το θάνατό του βρίσκεται σε εξέλιξη. Φαίνεται πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ θεωρείται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στο υδρομασάζ του με αποτέλεσμα να πνιγεί.