Η οικογένεια αρχικά βρέθηκε στην Λίβερπουλ και στο γήπεδο Anfield καθώς ήταν η μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλια του μικρού Μανώλη.

Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη έγινε 10 ετών και εξασφάλισε φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λίβερπουλ.

Στο πλευρό τους βρέθηκε και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αγωνίζεται με την Ομάδα της Λίβερπουλ.

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη

«Αγόρι μου καλό.. Χρόνια πολλά Μανώλη ! Σε αγαπάμε τόσο πολύ! @xri_mpog @tsimikas21 … νομίζω θα το θυμάται για πάντα, σας ευχαριστούμε για όλα», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην ανάρτησή του από το γήπεδο.

Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη Λονδίνο
Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη Λονδίνο
Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη Λονδίνο

Οι βόλτες στο Λονδίνο

Η οικογένεια συνέχισε το ταξίδι της κάνοντας επίσκεψη στο κέντρο της πόλης του Λονδίνου φωτογραφίζοντας τα παιδιά του κάτω από το Big Ben.

«Δεν έχω να σας αφήσω πολλά, πιστεύω όμως ότι κατι είναι και αυτό.. άλλη μια οικογενειακή εμπειρία για εσάς..» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος μετά την περσινή του συμμετοχή στο Survivor All Star περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά του.

Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη  Λονδίνο

Η οικογένεια επισκέφτηκε γνωστό εμπορικό κέντρο, εκεί όπου η μικρή Μαλένα θέλησε να παρουσιάσει τα προϊόντα με τον μπαμπά της, Στέλιο Χανταμπάκη να κάνει σχετικές αναρτήσεις.

Ανάρτηση από το Λονδίνο έκανε και η Όλγα Πηλιάκη η οποία δήλωσε με κάθε τρόπο το πόσο εντυπωσιασμένη έμεινε από το νέο της ταξίδι στο εξωτερικό με την οικογένειά της.

«Ναι, μας ακούτε; Μάλλον δε θα επιστρέψουμε! Είναι τέλειο το Λονδίνο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram για το ταξίδι που έγινε με αφορμή τα γενέθλια του γιου τους, Μανώλη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-Stelios-Chantabakis-olga-Phliadaki-Londino-10
1-Stelios-Chantabakis-olga-Phliadaki-Londino-4
1-Stelios-Chantabakis-olga-Phliadaki-Londino-5
1-Stelios-Chantabakis-olga-Phliadaki-Londino-6
1-Stelios-Chantabakis-olga-Phliadaki-Londino-7
1-Stelios-Chantabakis-olga-Phliadaki-Londino-8
1-Stelios-Chantabakis-olga-Phliadaki-Londino-9