Ο Μάθιου Πέρι είχε μια συγκινητική τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων με την Ιόν Σκάι λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Η ηθοποιός δημοσίευσε screenshots των μηνυμάτων τους με τον Μάθιου Πέρι στον λογαριασμό της στο Instagram, την Κυριακή 29 Oκτωβρίου, μαζί με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να χαμογελάει δίπλα στον εκλιπόντα σταρ του «Friends».

Τα μηνύματα


«Είμαι πολύ, πολύ λυπημένη», έγραψε η Skye, η οποία πρωταγωνίστησε στο «A Night in the Life of Jimmy Reardon» με τον Πέρι το 1988. «Τον αγαπούσα αυτόν τον τύπο».

Ο 54χρονος ηθοποιός Μάθιου Πέρι ξεκίνησε τη συζήτηση στις 15 Οκτωβρίου γράφοντας: «Γεια! Ελπίζω όλα να είναι καλά. Έκανα διαλογισμό (διαλογίζομαι τώρα) και άρχισε να παίζει το "In You (sic) Eyes". Και αμέσως σκέφτηκα πόσο όμορφη είσαι».

Το τραγούδι ακούγεται σε μία από τις πιο γνωστές ταινίες της Σκάι, το «Say Anything».

Όταν εκείνη απάντησε, «Ωωω. Το λατρεύω αυτό», ο Πέρι είπε με τη σειρά του: «Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη και υγιής».

Η Σκάι έγραψε: «Ναι, είμαι και τα δύο. Νομίζω! Χαίρομαι που σε ακούω. Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις μαζί σου».

Η συζήτηση φαίνεται να ολοκληρώθηκε όταν η Σκάι έκανε like στο τελευταίο μήνυμα του ηθοποιού Μάθιου Πέριτο οποίο έγραφε: «Κι εγώ. Εκείνο το απόγευμα καθόμουν στο διαμέρισμά μου και ήσουν εκεί!».

perry-mynhmata


Δείτε την ανάρτηση
Η ίδια είπε ότι ήταν πολύ λυπημένη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι φαν της Σκάι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέφυγαν στα σχόλια για να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για την ανάρτηση.

«Αυτό είναι τόσο γλυκό ουάου. Χαίρομαι που είχατε αυτή τη μικρή όμορφη ανταλλαγή», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι τα κείμενα δείχνουν μια «βαθιά σύνδεση» μεταξύ των δύο.

«Αυτό είναι πραγματικά τρελό που απλά σε προσέγγισε επειδή άκουσε το τραγούδι από την ταινία σου», σημείωσε ένας τρίτος. «Αυτό φαίνεται πολύ γραφτό να γίνει».

Η Σκάι είναι μία από τις πολλές πρώην συμπρωταγωνίστριες του Πέρι που τίμησαν τον υποψήφιο για Emmy ηθοποιό με μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον σοκαριστικό θάνατό του το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Οι συμπρωταγωνιστές του Πέρι στο «Friends», ωστόσο, δεν έχουν ακόμη μιλήσει, αλλά μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι ετοιμάζουν μια κοινή δήλωση.

Η αιτία θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι έχει προς το παρόν «αναβληθεί» λόγω της αναμονής των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής εξέτασης, παρά το γεγονός ότι η έκθεση αυτοψίας του ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο. Το TMZ ανέφερε προηγουμένως ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στο σπίτι του Πέρι στο Λος Άντζελες, όπου βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι του.