Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που παρουσίαζε για πάρα πολλά χρόνια.

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Για τρίτη σεζόν στο «Sexy laundry»

«Είμαστε 3η σεζόν στο "Sexy laundry". Το έργο είναι πολύ ωραίο, η Ρένια είναι αυτή που είναι, νομίζω μπορούμε να παίζουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η Ρένια πάντα ήταν πολύ εντάξει άνθρωπος, δεν είχε τα σουσούμια της ωραίας γκόμενας. Δεν θα μπορούσε να γίνει ένα reunion των "Απαράδεκτων" χωρίς τον Βλάσση», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Πηγαίναμε εκκλησία για τα κορίτσια

«Από μικρός δεν τα πήγαινα καλά με τα θεία. Κάποτε παίζαμε με τον Ηρακλή και χάναμε 1-0 και είχα γονατίσει στα εικονίσματα και παρακαλούσα να ισοφαρίσουμε. Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε. Η κοσμοθεωρία μου δεν άλλαξε σε απολύτως τίποτα μετά το πρόβλημα υγείας μου, είπα “άμα είναι να τελειώνουμε ας τελειώνουμε”», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Για την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»:

«Eίναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα υπάρξει νέος κύκλος για το "Κάνε ότι κοιμάσαι". Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό το πράγμα. Το κανάλι δεν με είχε πιέσει για τα νούμερα τηλεθέασης, άλλα στην ομάδα μάθαινα μετά ότι ασκούνταν πιέσεις».

Ήθελα να είχα σταματήσει νωρίτερα το «Στην υγειά μας»

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που σταμάτησε το «Στην υγειά μας», είχε αρχίσει μία φθορά μέσα μου και έξω μου. Θα ήθελα να την έχω σταματήσει νωρίτερα. Η εκπομπή είχε γίνει πια σαν ένα κοινωνικό αγαθό, την είχε ανάγκη ο κόσμος. Μου πήρε 4-5 χρόνια για να αποφασίσω να την σταματήσω. Δεν νομίζω να επανέφερα το «Στην υγεια μας» τώρα, ίσως μετά από αρκετά χρόνια. Το μόνο που σκέφτηκα όταν μου πρότειναν να κάνω το εορταστικό της ΕΡΤ ήταν «μην μου το κάνετε αυτό, σας παρακαλώ».

Οι καλλιτέχνες που είχε απωθημένο να έρθουν στην εκπομπή:

«Ο Φοίβος ήταν απωθημένο να έρθει στην εκπομπή, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Χάρις Αλέξιου. Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν δυο εκπομπές με τον Ξαρχάκο, ήθελα να τελειώσω έτσι», κατέληξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: