Την εξαιρετικά πλούσια καλλιτεχνική του πορεία αλλά και προσωπική του ζωή ανέπτυξε στο Στούντιο 4 ο χορευτής Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει κάνει 2 γάμους και έφτασε ένα βήμα πριν από τον τρίτο με τη Μαίρη Λίντα.

Όσα δήλωσε ο Τάκης Σαγιώρ

«Χωρίσαμε μια βδομάδα πριν από τον γάμο.

Είμαι στο Μινώα, ανεβάζω μια παράσταση και θέλαμε μια τραγουδίστρια και μου πρότειναν τη Μαίρη Λίντα και τη Βίσση, γύρω στο 76. Μόλις είχε χωρίσει από τον τρίτο της σύζυγο και της έκανα ένα πρόγραμμα να ξεκινάει με ένα ξένο τραγούδι, να μη βγαίνει συνέχεια με Χιώτη.

Έκανε τέτοια επιτυχία που έκλεψε από όλους την παράσταση. Εμένα με καπέλωνε καλλιτεχνικά.

Βγαίναμε μαζί. Είχα χωρίσει με τη Μελίντα (την πρώτη του σύζυγο). Στεναχωριόμουν που χωρίσαμε γιατί όσο να ναι ένα διαζύγιο στοιχίζει πάντα. Το ίδιο και η Μαίρη.

Όταν βγαίναμε πηγαίναμε στο ίδιο ταβερνάκι και τρώγαμε παϊδάκια. Εγώ ήμουν πολύ λεπτός και αρχίζαμε και παίρναμε κιλά. Και ξαναβγαίναμε. Και μου λέει “αφού βγαίνουμε κάθε βράδυ μαζί δεν μένουμε και μαζί;”. Και της λέω “δεν τα φτιάχνουμε κιόλας;”. Πλάκα ήτανε και ενωθήκαμε. Μείναμε μαζί 6-7 χρόνια.

Η Μαίρη έχει κάνει μία κόρη που είναι ένας άγγελος. Έχω διαβάσει πολλά που την κατηγορούν επειδή έβαλε τη Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο. Είναι πολύ αξιοπρεπής, μορφωμένη αλλά η μάνα δεν είχε μυαλό. Η Μαίρη την αγαπούσε αλλά δεν ήταν η μάνα που ήθελε το παιδί αλλά η σταρ που της μεγαλώνουν το παιδί, δεν μπορούσε να επιβληθεί.

Δεν παντρευτήκαμε διότι όταν εγώ έπαιρνα 100 χιλιάδες δραχμές τη μέρα η Μαίρη έπαιρνε 1 εκατομμύριο τη μέρα. Είναι η μοναδική τραγουδίστρια βεντέτα που είναι τόσο μεγάλη η καριέρα της και τόσα πολλά λεφτά δεν έχει πάρει καμία. Πάντα ήταν χωρίς μία και ανακάλυψα πως της άρεσε το χαρτάκι και ήταν large με τις φίλες της και εγώ δεν μπορούσα να τη μαζέψω. Είμαι λίγο φοβιτσιάρης και κομπλεξικός. Οπότε δεν μαζευόταν τόσο πολύ και χωρίσαμε» ανέφερε, ο Τάκης Σαγιώρ.

Μίλησε όμως και για τον περίπλοκο τρόπο που γεννήθηκε η κόρη του όταν ήταν μόλις 22 ετών και η μητέρα της 15 και πώς την ξαναείδε όταν μεγάλωσε και έγινε 16.

«Συνέβη και αυτό στη ζωή μου, δεν κρύβομαι από την κοινωνία».

«Δεν θέλω δημοσιογράφο, θέλω ψυχολόγο» ανέφερε εξηγώντας πώς χώρισε με τη μητέρα του παιδιού του μόλις αυτό γεννήθηκε, του το άφησε και τα πρώτα χρόνια του μεγάλωνε με τη δική του μητέρα στην Κέρκυρα.

«Ήμουν ειλικρινής με τις γυναίκες από το πρώτο ραντεβού για τη σεξουαλικότητά μου» είπε αναφερόμενος στο γεγονός ότι είναι bisexual. «Μια περίοδο ήμουν από δω, μια από κει αλλά παρωπίδες. Τα είχα με αγόρι; Τελείωσε, τα είχα με κορίτσι, τελείωσε. Αλλά έλεγα ότι αν μια μέρα ξυπνήσει κάτι μέσα μου δεν ήθελα να σε θίξω αλλά ξέρεις ποιος είμαι από την αρχή. Είχα πολλή επιτυχία έτσι στις γυναίκες. Δεν ξέρω τι ανωμαλία υπάρχει. Δεν βρήκα ποτέ ένα σχόλιο, μια άρνηση» ανέφερε, ο Τάκης Σαγιώρ

«Αν γράψω βιβλίο θα πληγωθούν άνθρωποι, θα πρέπει να πω αλήθειες και θα κλείσουν σπίτια» είπε, ο Τάκης Σαγιώρ.