Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα δίπλα στον γιο τους, με το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να αναφέρεται συχνά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση.

Την ίδια ώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα οικογενειακά της καθήκοντα, ταξίδεψε με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στην Βενετία.

Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τις αποδράσεις και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν, ταξιδεύουν στα μέρη που θέλουν να δουν.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είχαν ταξιδέψει στο Μόντε Κάρλο, αυτή τη φορά όμως, επέλεξαν κάτι πιο ρομαντικό.

Η παρουσιάστρια ως λάτρις των social media, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς περνά στις διακοπές της με τον αγαπημένο της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ζευγάρι περιηγήθηκε στα παραμυθένια κανάλια, έκανε την καθιερωμένη βόλτα με την γόνδολα, ενώ απόλαυσαν και την τοπική κουζίνα της ιταλικής πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-konstantina-spyropoulou-1
1-konstantina-spyropoulou-2
1-konstantina-spyropoulou-3
1-konstantina-spyropoulou-4
1-konstantina-spyropoulou-5
1-konstantina-spyropoulou-6
1-konstantina-spyropoulou-7
1-konstantina-spyropoulou-8
1-konstantina-spyropoulou-9
1-konstantina-spyropoulou-10
1-konstantina-spyropoulou-11
1-konstantina-spyropoulou-12