Με μια άγνωση γυναίκα εθεάθη να κυκλοφορεί ο Μάθιου Πέρι 24 ώρες πριν τον θάνατό του, όπως αποκαλύπτουν φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 54χρονος -που υποδυόταν τον Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»- βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του το Σάββατο.

Το ραντεβού του Μάθιου Πέρι με άγνωστη γυναίκα 24 ώρες πριν τον θάνατό του

Ο Μάθιου είχε βγει με μια γυναίκα -η ταυτότητά της δεν είναι γνωστή- όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου γύρω στις 14:30 το μεσημέρι στο Hotel Bel-Air στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο TMZ ότι το οι δυο τους κάθισαν στο τραπέζι για περισσότερο από μία ώρα, αλλά ο Μάθιου δεν άγγιξε σχεδόν καθόλου το φαγητό ή το ποτό του.

Ωστόσο, φάνηκε ότι είχε καλή διάθεση καθώς συζητούσε με τη μυστηριώδη μελαχρινή κυρία.

View this post on Instagram

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Ο τραγικός θάνατος του ηθοποιού

Ο Πέρι φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή και δεν ανταποκρινόταν όταν τον βρήκε ο βοηθός του στο τζακούζι του στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου, 28 Οκτωβρίου. 

Ο υπάλληλός του έκανε ένα αγωνιώδες τηλεφώνημα στο 911 και αναφέρθηκε σε πνιγμό στο ηχητικό απόσπασμα των 15 δευτερολέπτων.

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι ο θάνατος ερευνάται, αλλά δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός έδινε σκληρή μάχη με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα προβλήματα υγείας.

Στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά και ένα φάρμακο για τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Το πρωί του θανάτου του, ο Μάθιου είχε παίξει Pickleball με μια φίλη του, η οποία αποκάλυψε ότι ο σταρ αισθανόταν αδιαθεσία και «κούραση» την τελευταία εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα: Tα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι με κοινή ανακοίνωση: Είμαστε οικογένεια, χρειαζόμαστε χρόνο να θρηνήσουμε