Στη σκιά της λύσης της συνεργασίας του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και εμπνευστή της «Μάγισσας», Τζώρτζη Ποφάντη.

Για πρώτη φορά χθες στη «Μάγισσα» είδαμε τα πρώτα απτά στοιχεία για την εμπλοκή δύο προσώπων υπεράνω πάσης υποψίας στη δολοφονία του βρέφους. Θα αποκαλυφθεί η Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή και ποιος ήταν ο ρόλος της Πολυξένης; Το κοινό στο Twitter έκανε χθες Νο1 trend τη σειρά με απορίες αλλά και διαπιστώσεις για το πιο σημαντικό επεισόδιο της σειράς την προσεχή Δευτέρα.

Στη σκιά μίας μάγισσας και μίας αποχώρησης

Η είδηση για τη λύση της συνεργασίας του Διευθυντή Προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη και του ΑΝΤ1 ήταν η μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη της χθεσινής μέρας. Οι συνεργάτες του καναλιού ενημερώθηκαν για την εξέλιξη χθες το απόγευμα. Το κανάλι φυσικά οφείλει στον Τζώρτζη Ποφάντη, τόσο την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών», όσο και της επιμονής του για τη «Μάγισσας» φέτος, μίας από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχει κάνει ποτέ ο ΑΝΤ1.

Φως στο Τούνελ με τον Αντρέι:

Ο Ροϊλός στη «Μάγισσα» ερευνά και γίνεται το τέλειο δίδυμο με τον Ψαρρά
Η αποχώρηση φυσικά δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη σειρά, καθώς όπως και ο Νίκος Ψαρράς δήλωσε στη χθεσινή του συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αυτό το διάστημα γυρίζονται τα τελευταία επεισόδια. Η σειρά άλλωστε έχει ξεκινήσει τα εντατικά γυρίσματα από τον Ιανουάριο. Σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει ο προγραμματισμός να τερματίσει τον Ιούνιο. Άλλωστε τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης την ευνοούν.



Ειδικά τώρα που βρίσκεται σε μία σημαντική καμπή της. Ήδη στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε κάποια σημαντικά στοιχεία να βγαίνουν στο φως για πρώτη φορά και αφορούν στη δολοφονία του βρέφους, μείζον θέμα από το πρώτο επεισόδιο.

Είναι πλέον σαφές ότι καταρχάς ενέχεται η Πολυξένη, η οικονόμος του πύργου των Λασκαραίων. Η οποία έχει δημιουργήσει και ένα κρυφό κύκλωμα παρακολούθησης της Θεοφανώς. Υπήρξε μάλιστα ένα πλάνο στο τέλος του επεισοδίου που μιλά στο σκοτάδι σε μία σκιά η οποία σαφέστατα είναι η Δαμιανή. Την εξέλιξη της σκηνής με την Κατερίνα Λέχου θα τη δούμε τη Δευτέρα.


Η Δαμιανή ωστόσο «προδόθηκε» με τη συνομιλία της με τον γιο της Τζανή. Το ύφος, οι κινήσεις και τα μισόλογα. Το Twitter πλέον είναι σίγουρο πως εκείνη έδωσε την εντολή για τη δολοφονία την οποία εκτέλεσε η πιστή της Πολυξένη. Για να προστατέψει τον γιο της Τζανή.


Το θέμα είναι όμως αν τελικά αποκαλυφθεί και τιμωρηθεί από τον Μιχαήλ Λάσκαρη, τον σύζυγό της. Οι πληροφορίες λένε, πως η Πολυξένη θα είναι αυτή που θα σηκώσει το διπλό βάρος της αποκάλυψης και της τιμωρίας. Η Δαμιανή θα συνεχίσει να βρίσκεται ως πυργοδέσποινα των Λασκαραίων. Όχι όμως αλώβητη και όχι χωρίς συνέπειες.

Το Twitter έκανε την έρευνά του και δίκαια τη δίκασε:

1-H-Magissa-ant1-damiani-1
1-H-Magissa-ant1-damiani-2
1-H-Magissa-ant1-damiani-3
1-H-Magissa-ant1-damiani-4
1-H-Magissa-ant1-damiani-5
1-H-Magissa-ant1-damiani-6
1-H-Magissa-ant1-damiani-7
1-H-Magissa-ant1-damiani-8
1-H-Magissa-ant1-damiani-9
1-H-Magissa-ant1-damiani-10
1-H-Magissa-ant1-damiani-11
1-H-Magissa-ant1-damiani-12