"Η Μάγισσα" μάλλον έκανε συνήθεια κάτι που δίχασε στην αρχή της προβολής της.

Για μία ακόμη φορά τίθεται το θέμα με τις ακραίες εκφράσεις ή τις βωμολοχίες στη «Μάγισσα» σε ώρα του prime time στις 10 το βράδυ που μπορεί να βλέπουν και παιδιά, τουλάχιστον στην προ εφηβεία. Παρόλα αυτά το κοινό με έναν περίεργο τρόπο λατρεύει τον Τάσο Νούσια ως Σπήλιο ακριβώς για αυτό τον λόγο εκφοράς και συμπεριφοράς. Ως Σπήλιος ετοιμάζεται όμως σε λίγο, να χάσει το χαμόγελό του.

Η Κυπριανή καταφθάνει για να αναστατώσει τον Σπήλιο και όλο το #teamSpilios στο Twitter

Υπάρχει ένα ντόμινο εξελίξεων στη «Μάγισσα» και αν είσαι φαν της σειράς θα το έχεις ήδη διαπιστώσει. Το μέτωπο Δαμιανής - Πολυξένης, το ζευγάρι Μάρκου - Θεοφανώς και ο Κανέλλος με τον Αντρέι που συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία, μονοπωλούν στις ανατροπές. Η Κατερίνα Λέχου είναι όμως, το κεντρικό πρόσωπο της εβδομάδας μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη πως εκείνη έδωσε την εντολή δολοφονίας. Για να μην αποκαλυφθεί πως ο γιος της Τζανής είναι ο πραγματικός πατέρας του γιου της Μεταξίας.

Εκτός συναγωνισμού ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, αποδεικνύεται πως είναι ο Σπήλιος Γερακάρης. Με τον μόνιμο στόχο να ξεπεράσει τον πεθερό του Μιχαήλ Λάσκαρη, κάνει μία μικρή παύση στην κόντρα τους. Αλλά η απόφαση να γίνει ένας από τους καπεταναίους τον έφερε σε σύγκρουση με τους μέχρι σήμερα συμμάχους του στις παρανομίες.


Και ο Τάσος Νούσιας κατά την προσφιλή του μέθοδο ως Σπήλιος στις απειλές, απάντησε με βρισιές του 1800. Του έδωσε και κατάλαβε και πάλι. Παρόλο που αυτές οι ακραίες βωμολοχίες ίσως να μην είναι και επιτρεπτές για τις δέκα το βράδυ που ειπώθηκαν. Μικρά παιδιά μπορεί να μη βλέπουν εκείνη τη στιγμή τηλεόραση, αλλά σίγουρα τα λίγο μεγαλύτερα ανήλικα βλέπουν. Και σε κάθε περίπτωση υπάρχει και το ΕΣΡ.


Παρόλα αυτά ο Σπήλιος για αυτό τον αυθόρμητο, γνήσια ακραίο λαϊκό χαρακτήρα του, είναι το είδωλο του Twitter. Δεν λυγίζει πουθενά. Στο μόνο που δεν είναι ατρόμητος, είναι στο άκουσμα του ονόματος της μητέρας του Κυπριανής (Θέμις Μπαζάκα) η οποία φτάνει στον πύργο. Επικά τα σχόλια για το γνήσιο τρολ του διαδικτύου.

1-h-magissa-Twitter-8
1-h-magissa-Twitter-1
1-h-magissa-Twitter-2
1-h-magissa-Twitter-3
1-h-magissa-Twitter-4
1-h-magissa-Twitter-5
1-h-magissa-Twitter-6
1-h-magissa-Twitter-7

Η Κυπριανή όπως σου έχω ξαναγράψει δεν είναι μία απλή υπόθεση. Αλλά παρά τις διαφορές με τον γιο της, είναι και η ελπίδα του μικρότερου γιου των Γερακάρηδων, του Πετρούνη, που δεν είναι τόσο σκληρός όσο ο αδελφός και ο πατέρας του. Την βλέπει ως καταφύγιο, για όταν καταφέρει να φύγει από τον οικογενειακό πύργο.

Η Θέμις Μπαζάκα φτάνει στη Μάγισσα μαζί με τον γνωστό - άγνωστο πατέρα της Θεοφανώς

Πάντως αν η μαμά βρίζει όπως ο γιος, θα έχουμε ζητήματα στη Μάγισσα. Ωστόσο η γηραιά Μανιάτισσα είναι μία ισχυρή προσωπικότητα. Δεν ήρθε να χωρίσει. Ήρθε να βοηθήσει με τη σοφία της. Είναι σαν τη Γερακίνα, αλλά παλαιάς κοπής. Για αυτό και με τη νύφη της θα κάνουν αχτύπητο ντουέτο.

1-h-magissa-Twitter-23
1-h-magissa-Twitter-20
1-h-magissa-Twitter-21
1-h-magissa-Twitter-22