Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της σειράς του MEGA «Milky Way» η πρωταγωνίστρια, Κορίννα Ντουλλάαρτ, συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη.

Η πολυαναμενόμενη σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου κάνει πρεμιέρα στο MEGA απόψε, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Μαρίας, η οποία λαχταρά να φύγει μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή της πόλη και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο». Με σύμμαχο τον συνομήλικό της Τζο, θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και όχι αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εκείνη. Μία περιπέτεια ανεξαρτησίας και ενηλικίωσης που θα μιλήσει στις καρδιές όλων.
«Δεν θα ήμουν ποτέ στην παρέα κοριτσιών που ανήκω στην σειρά»

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ μίλησε για την πρωταγωνίστρια της στη σειρά την οποία υποδύεται

«Η σειρά μιλάει για μία κοπέλα που είναι 17 ετών, μεγαλώνει στην επαρχία και έχει όνειρο να πάει στην Αθήνα να γίνει χορεύτρια. Όταν μαθαίνει ότι έχει μείνει έγκυος βλέπει τα όνειρά της να ”γκρεμίζονται”. Στην πορεία της θα υπάρξουν άνθρωποι που θα την βοηθήσουν κι άλλοι που την καταπιέζουν».
Ερωτώμενη πώς βλέπει να αντιμετωπίζουν την διαφορετικότητα, απάντησε: «όχι καλά». Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην πραγματική της ζωή «δεν θα ήμουν ποτέ στην παρέα κοριτσιών που ανήκω στην σειρά».

Τι θα αγγίξει πιο πολύ το κοινό;

«Παρουσιάζει μία πραγματικότητα και δεν κρύβει πράγματα η σειρά. Δείχνει πώς θα αντιδρούσε πραγματικά μία κοπέλα αν της συνέβαινε αυτό (η εγκυμοσύνη). Ακόμα και φίλες της που νόμιζε ότι θα ήταν εκεί για εκείνη, τσακώνονται μαζί της και έτσι ούτε αυτές δεν είναι δίπλα της».

Η ηθοποιός Κορίννα Ντουλλάαρτ με ειλικρίνεια παραδέχθηκε: «Μου φαινόταν πάντα πολύ ενδιαφέρον. Ίσως επειδή η δική μου πραγματικότητα δεν μου άρεσε, θεωρώ ότι είναι μαγεία να έχεις την ευκαιρία να ζεις και να καταλαβαίνεις ήρωες μέσα από την Τέχνη».

Για τα πρώτά της επαγγελματικά βήματα δίπλα στον Βασίλη Κεκάτο ανέφερε η Κορίννα Ντουλλάαρτ: «Στην αρχή είχα πολύ άγχος. Στις δραματικές σχολές στην Ελλάδα δεν μαθαίνουν σινεμά. Ήταν κάτι τελείως καινούργιο για εμένα. Ο Βασίλης Κεκάτος ήταν σαν δάσκαλος για εμένα και με βοήθησε και έμαθα κάτι καινούργιο. Στο τέλος όμως ένιωθα ότι έχω χτίσει ένα άλλο χαρακτήρα, ότι έχω ζήσει μία άλλη ζωή, ήταν περίεργο».