Η 55χρονη Σελίν Ντιόν από τον Καναδά βρέθηκε σε αγώνα χόκεϊ στο «T-Mobile Arena» στο Λας Βέγκας για να στηρίξει τους Montreal Canadiens εναντίον των Vegas Golden Knights. Άλλωστε, το χόκεϊ είναι το εθνικό σπορ της χώρας της.

Η ερμηνεύτρια του εμβληματικού «My Heart Will Go On» από τον «Τιτανικό» εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή, ύστερα από πολύ καιρό, με τα νέα για την υγεία της να μην είναι καλά.

Η πάθηση, που ονομάζεται «Σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου» (SPS), είναι μια σπάνια νευρολογική πάθηση που προκαλεί στους ανθρώπους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς.

Ωστόσο, η Σελίν Ντιόν φαίνεται πως διασκέδασε με την ψυχή της, καθώς ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram της, ποζάροντας με τους τρεις γιους της, τον 22χρονο Ρενέ-Σαρλ και τα 13χρονα δίδυμα, Έντι και Νέλσον.

Πρόκειται για μια σπάνια φωτογραφία της, όπου ποζάρει με τους γιους που απέκτησε με τον σύζυγό της Ρενέ Αντζελίλ, που έφυγε από τη ζωή το 2016.

H Σελίν Ντιόν ποζάρει με τους τρεις γιους της

Ήταν αξέχαστο για όλους μας

«Τα αγόρια μου και εγώ διασκεδάσαμε τόσο πολύ επισκεπτόμενοι τους Montreal Canadiens μετά τον αγώνα χόκεϊ με τους Vegas Golden Knights στο Λας Βέγκας τη Δευτέρα το βράδυ. Έπαιξαν τόσο καλά, τι παιχνίδι. Σας ευχαριστούμε που μας γνωρίσατε μετά το παιχνίδι, παιδιά! Ήταν αξέχαστο για όλους μας. Καλή σεζόν», έγραψε η Σελίν Ντιόν στο Instagram.


Φορώντας ένα μπεζ πλεκτό σύνολο και ένα λευκό φουσκωτό, αμάνικο μπουφάν, η Ντιόν πόζαρε στον φακό με χαμόγελο, ενώ συνομίλησε με κάποιους παίκτες και τους υπεύθυνους της ομάδας χόκεϊ.

H Σελίν Ντιόν ποζάρει με τους τρεις γιους της

Οι γιοι της, που επέλεξαν αθλητικές φόρμες και φούτερ της καναδικής ομάδας χόκεϊ, έχουν μεγαλώσει πολύ και δεν της μοιάζουν ιδιαίτερα. Ο μεγαλύτερος γιος της μοιάζει πολύ στον αείμνηστο πατέρα του, ενώ τα δίδυμα της μοιάζουν λίγο περισσότερο.

H Σελίν Ντιόν ποζάρει με τους τρεις γιους της