Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο καθώς ο μεγάλος τους γιος, ο Νικήτας Αργυρόπουλος έχει τα γενέθλιά του.

Από τους πρώτους που του ευχήθηκαν ήταν ο πατέρας του, ο οποίος έκανε την παρακάτω ανάρτηση.

Νικήτας Αργυρόπουλος γενέθλια - 23 ετών

Ο Νικήτας Αργυρόπουλος στα 23 του έχει τελειώσει τις σπουδές στο εξωτερικό κι έχει πάει φαντάρος.


Η μητέρα του Μαρία Μπακοδήμου, όταν είχε έρθει η στιγμή για να φύγει είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram:

«Η στιγμή που έρχεται πριν καν καταλάβεις ότι πέρασαν 18 χρόνια και το παιδί σου φεύγει από το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω από τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλά δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλό ταξίδι σε όλα τα παιδιά που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικήτα μου κι έχω να πω ότι “Καλά τα καταφέραμε μέχρι εδώ” #family #lifegoals #youngdreams».


Ο Νικήτας και ο 'Αρης

Η παρουσιάστρια έχει ακόμα έναν γιο, τον 'Αρη, ο οποίος ασχολείται με τον χώρο της μόδας δημιουργώντας τη δική του σειρά ρούχων.


Η ίδια είναι πολύ περήφανη για τους γιους της ενώ κάθε φορά που αναρτά φωτογραφίες μαζί τους, το Instagram «παραληρεί» σχολιάζοντας πόσο όμορφοι είναι.


«Να ωριμάζουν ωραία, να βρίσκουν τον εαυτό τους όσο περνά ο καιρός και να υπάρχει πάντα καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω», έχει δηλώσει η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας για τους γιους της.