Στο σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου στην Κηφισιά, όπου ένας 24χρονος επιτέθηκε με μπαλτά σε έναν 21χρονο εργαζόμενο ψητοπωλείου, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Αυτόπτης μάρτυρας στον χαμό που δημιουργήθηκε ήταν ο Μάκης Παντζόπουλος, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια


Αρχικά η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Χθες το απόγευμα, δεν θα το πίστευα, αν δικός μου άνθρωπος δεν ήταν απέξω από το σούπερ μάρκετ που είναι απέναντι από το ψητοπωλείο που έγινε το συμβάν. Πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς δεν υπάρχει και μιλάμε για 6 -7 παρά το απόγευμα. Μπήκε ένας νεαρός μέσα στο κατάστημα και ζήτησε να πάρει χρήματα. Ξέρω μόνο ότι μπήκε αυτός ο νεαρός μέσα στο μαγαζί νωρίς το απόγευμα και ουσιαστικά μαχαίρωσε κάποιον άλλον και έγινε χαμός.

Και λες εσύ τώρα, ότι αφήνω το παιδί μου να πάει μία βόλτα κάτω από το σπίτι… Τι συμβαίνει πια τον τελευταίο καιρό;».

Μετά την παρουσίαση της είδησης, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι ο αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν ο Μάκης Παντζόπουλος. «Έτσι μου το είπε ο Μάκης. Για μπαλτά. Του είπα ότι μάλλον δεν άκουσε καλά και μου είπε ότι ήταν εκεί. Ήταν μόλις είχε φτάσει στο σούπερ μάρκετ και μου είπε για τον μπαλτά. “Ήταν μόλις είχε βγει ένας κι έτρεχε με μπαλτά”. Ήμουν με την κόρη μου και της είπα "είδες τι γίνεται;". Της στέλνω συνέχεια βίντεο».