O Αντύπας μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό Σου Σου»  Gια την περιοδεία του στην Αμερική, αλλά και τη σύζυγό του 

Οι δηλώσεις του Αντύπα

«Μετά από οκτώ χρόνια αποφάσισα να επισκεφτώ ξανά την ομογένεια, φοβόμουν τα αεροπλάνα. Έχω περάσει πολύ όμορφα και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τους ομογενείς», είπε αρχικά ο Αντύπας.

«Σε έναν γάμο πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες και να διεκδικεί ο ένας τον άλλον καθημερινά. Οπωσδήποτε με στήριξε η σύζυγός μου στις δύσκολες στιγμές και με έσωσε από τον γκρεμό», τόνισε, ο Αντύπας.

«Θα κάνουμε ανανέωση των όρκων του γάμου μας στη Φλόριντα», κατέληξε, ο Αντύπας.


Ο γάμος του Αντύπα τα παιδιά και τα εγγόνια


Να σας θυμίσουμε ότι ο Αντύπας  έχει παντρευτεί εδώ και πολλά χρόνια με την αγαπημένη του Στέλλα Μουσλουμίδου την οποία γνώρισε σε ηλικία 18 ετών, όταν εκείνη είχε πάει ως πελάτισσα στο νυχτερινό κέντρο όπου αυτός τραγουδούσε.

«Πιστεύω ότι κράτησε αυτή η σχέση, αυτή η αγάπη διότι ο ένας διεκδικεί τον άλλον καθημερινά. Γνωριστήκαμε όταν πέταξε ένα τριαντάφυλλο και το έβαλα στο πέτο. Έχουμε καψουροαγάπη. Έρχεται πάντα στα μαγαζιά που τραγουδάω, κάθε βράδυ, κάθε χειμώνα, κάθε καλοκαίρι. Ήμουν τυχερός. Πρόταση δεν της έκανα. Πηγαίναμε σε μαγαζιά της έλεγα ποια έπιπλα της αρέσουν και τα αγόραζα. Ξαφνικά της είπα παντρευόμαστε», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντύπας για την σύζυγό του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Πρόδρομο και την Όλγα, τα οποία λατρεύουν. Μάλιστα ο Πρόδρομος Μαζλουμίδης είναι επίσης επαγγελματίας τραγουδιστής. Μεγάλη αδυναμία του Αντύπα και της συζύγου του, είναι τα εγγόνια τους, τον 7χρονο Δημήτρη και τον μόλις 3,5 ετών Αντύπα junior, παιδιά της κόρης του Όλγας.