Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι σίγουρα πλούσια από άποψη μυθοπλασίας. Τα νέα σίριαλ αλλά και εκείνα που συνεχίζονται από παλαιότερες χρονιές είναι πολλά, όπως πολλοί είναι και οι νέοι πρωταγωνιστές που μας συστήνονται μέσα από αυτά.

Συγκεντρώσαμε κάποιους από τους νέους, και αρκετά γοητευτικούς πρωταγωνιστές των σίριαλ που κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον μας και τους παρουσιάζουμε.

Το Ναυάγιο

Δημήτρης Καπουράνης

Στη σειρά υποδύεται τον Μάκη, έναν φωτογράφο που έχει καταφέρει να επιζήσει από το ναυάγιο. Ο Δημήτρης Καπουράνης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στη σειρά, “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Αγαπά τη συγγραφή ενώ έχει και τη δική του μπάντα, η οποία ονομάζεται Cosmonuts.

Δημήτρης Καπουράνης
Δημήτρης Καπουράνης

Έκτορας Λιάτσος
Στο Ναυάγιο ο Έκτορας Λιάτσος υποδύεται τον Πέτρο Κωνσταντάκη, έναν ηθοποιό που κουβαλά έντονο παρελθόν και μετά το ναυάγιο κάνει μια νέα αρχή υιοθετώντας την ταυτότητα ενός άλλου ανθρώπου. Το μικρόβιο της υποκριτικής μάλλον το κόλλησε από τη μητέρα του, που δεν είναι άλλη από τη Λουκία Πιστιόλα.

Έκτορας Λιάτσος

Το προξενιό της Ιουλίας

Δημήτρης Σέρφας

Ο Δημήτρης Σέρφας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στο “Προξενιό της Ιουλίας”, όπου υποδύεται τον Γρηγόρη Ραζίνη, τον άντρα με τον οποίο είναι ερωτευμένη η Ιουλία. Ο Δημήτρης Σέρφας συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”.

Δημήτρης Σέρφας

Η Γη της Ελιάς

Μίλτος Χαρόβας

Ο νεαρός Ροδίτης, Μίλτος Χαρόβας έκανε την είσοδό του στον τρίτο κύκλο της σειράς, όπου υποδύεται τον Παρασκευά. Ο Μίλτος  συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor, όπου είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για το ταλέντο του και τότε μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου – παρουσιαστής τότε του show – του είχε προτείνει on air να συμμετέχει στη σειρά. Μετρά ήδη μια δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Σώμα δανικό” και μια συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα.

Μίλτος Χαρόβας

Νίκος Κοσώνας

Αποτελεί μια ακόμη από τις νέες προσθήκες στην επιτυχημένη σειρά του Mega, όπου υποδύεται τον Μιλτιάδη, έναν νεαρό γόη την καρδιά του οποίου διεκδικούν όχι μια, αλλά δυο γυναίκες. Ο Νίκος Κοσώνας είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών και είναι γιος της Δάφνης Μπόκοτα.

Νίκος Κοσώνας

Mην αρχίζεις τη μουρμούρα

Στάθης Κόικας

Τον απολαύσαμε για πρώτη φορά την προηγούμενη σεζόν μέσα από τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” και φέτος τον βλέπουμε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, όπου υποδύεται τον Ικαριώτη, Φάνη Εξαρχόπουλο. Δυο από τις μεγάλες του αγάπες είναι το camping και ο σκύλος του, τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Στάθης Κόικας

Κάνε ότι κοιμάσαι

Νικόλας Χαλκιαδάκης

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ψυχολογικής σειράς της ΕΡΤ που ξεχωρίζει είναι αναμφισβήτητα ο Νικόλας Χαλκιαδάκης, ο οποίος υποδύεται τον 17χρονο Γιώργο, ένα παιδί που μεγάλωσε με πολλά χρήματα αλλά με καθόλου αγάπη μιας και οι γονείς του λείπουν συνέχεια στο εξωτερικό. Ο Νικόλας Χαλκιαδάκης έχει δηλώσει ότι στο παιδικό του δωμάτιο είχε μια μεγάλη αφίσα με τις σημαίες από όλα τα κράτη του κόσμου και σήμερα μπορεί να της αντιστοιχίσει με ευκολία με τις σημαίες τους.

Νικόλας Χαλκιαδάκης

Μilky Way

Νίκος Ζεγκίνογλου

Ένας από τους πρωταγωνιστές της πιο φρέσκιας σειράς του Mega, “Μilky Way” είναι ο Νίκος Ζεγκίνογλου, που υποδύεται τον Τάσο. Ο Νίκος Ζεγκίνογλου έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από το “Μαύρο Ρόδο”. Όταν ήταν μικρός δεν ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, όμως η υποκριτική τον κέρδισε όταν παρακολουθούσε τους θείους του στο Ηράκλειο της Κρήτης, που είχαν τον δικό τους θίασο.

Νίκος Ζεγκίνογλου

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος κάνει φέτος το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από το Milky Way, όπου υποδύεται τον Τζο, ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της μικρής κοινωνίας στην οποία βρίσκεται ξαφνικά.

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος