Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός Τζόρτζια Σιακαβάρα, αφού ζει ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της, του γνωστού δικηγόρου, Κωνσταντίνου Πλεύρη. Το ζευγάρι, που είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, δεν κρύβει τα συναισθήματά του, όπου κι αν βρεθεί. Πιασμένοι χέρι χέρι, σε κάθε κοινή τους έξοδο, φροντίζουν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον μιλούν για μια σχέση που κανείς δεν περίμενε να έχει τόσο ισχυρή εξέλιξη.

Η ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει, ενώ όλοι στο οικείο περιβάλλον της το γνωρίζουν και το επιβεβαιώνουν, καθώς η ίδια μιλάει συνέχεια γι’ αυτό. Παρ’ όλα αυτά έχει αποφασίσει να κρατήσει, προς ώρας, χαμηλούς τόνους και να μην αναφερθεί δημοσίως στη σχέση τους με δηλώσεις. Προτιμά να απολαμβάνει τη συντροφιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, χωρίς να δίνει τροφή για σχόλια με τα λεγόμενά της. Αυτή είναι η στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη θέση που έχει πάρει ο σύντροφός της, ο οποίος αναφέρεται με κάθε ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα δήλωσε στην «ON time»: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή». Λακωνική, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση αυτή, η ηθοποιός δείχνει αποφασισμένη να μη δώσει τροφή στις «κακές γλώσσες», που δεν θέλουν να πιστέψουν στον έρωτα αυτό, λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχει το ζευγάρι. Μπορεί ηλικιακά να τους χωρίζει μια απόσταση σχεδόν 35 χρόνων, αυτό όμως δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο στο να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα. Όσο για το ενδεχόμενο του γάμου, είναι ένα θέμα που τους απασχολεί, αλλά σκέφτονται να περιμένουν λίγο ακόμα, ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα αναφορικά με τη δημοσιότητα.

Η ίδια έχει δηλώσει σε κοντινό της πρόσωπο ότι έχει βρει το άλλο της μισό σε έναν άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζει απόλυτα, ενώ διαχωρίζει τη θέση της σε ό,τι αφορά τις πολιτικές της πεποιθήσεις και δηλώνει στην «ON time»: «Για να αγαπηθούν δύο άνθρωποι, δεν είναι απαραίτητο να συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις».

Νέα έξοδος

Στο μεταξύ, το ζευγάρι απαθανατίζεται από τους φωτογράφους σε κάθε έξοδό του, δίχως να κρύβει τον έρωτά του. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ακολουθεί την αγαπημένη του και στις διάφορες επιδείξεις μόδας, με αφορμή την 33η Athens Fashion Week. Έτσι, ο 83χρονος συνόδευσε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, ενώ μία μέρα πριν οι δυο τους είχαν δώσει το «παρών» σε άλλο fashion show. Για την έξοδό τους, η Τζόρτζια Σιακαβάρα επέλεξε ένα μακρύ μοβ φόρεμα, περούκα στο ίδιο χρώμα και πράσινες γόβες. Ο νομικός εμφανίστηκε με καφέ κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ο φωτογραφικός φακός τούς συνέλαβε να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι κατά την είσοδό τους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», όπου και πραγματοποιήθηκε η επίδειξη.

Μία μέρα πριν, οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε άλλη επίδειξη, να παρακολουθούν το fashion show, χωρίς να λείπουν οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους. Η πρώην παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού μόδας επέλεξε αυτή τη φορά μια ξανθιά περούκα και ένα σύνολο σε έντονο πράσινο χρώμα και ασπρόμαυρες λεπτομέρειες. Ο σύντροφός της τη συνόδευσε με ένα σκουρόχρωμο κοστούμι.

Η κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» εντόπισε τον 83χρονο νομικό και τη 49χρονη πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» να αποχωρούν από το θέατρο πιασμένοι χέρι χέρι, ενώ η Τζόρτζια Σιακαβάρα κρατούσε ένα μπλε τριαντάφυλλο. Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκε και το φιλί που αντάλλαξαν στο εστιατόριο όπου είχαν πάει για φαγητό.

Της Ρενέ Σαραντινού
Δημοσιεύθηκε στην Ontime