Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κατερίνα Στικούδη, που μέσα στο 2024 θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της, από τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη έναν γιο, τον Βύρωνα και σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων, αποκάλυψε και την περίοδο που θα γίνει ξανά μητέρα.

Θα είναι Υδροχόος

«Πρώτα ο Θεός μέσα στον Φεβρουάριο, αρχές. Θα είναι Υδροχόος» είπε συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν θέλει να μάθει ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει.


Πρέπει να προσέχω τι τρώω

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Κατερίνα Στικούδη είχε αναφερθεί ξανά στο φύλο του μωρού.
«Νιώθω, αλλά δεν θέλω να μάθω ακόμα. Είμαι στον 6ο μήνα, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να μάθω το φύλο του μωρού». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ακόμη, στη διατροφή της και τα κιλά της, καθώς έχει σχολιαστεί ότι η ίδια δεν παρουσιάζει μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή της. Σχετικά με αυτό, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Θεωρώ ότι πρέπει να προσέχουμε και εγώ προσέχω τι τρώω. Αυτό δεν το κάνω μόνο για την εγκυμοσύνη αλλά και την επαναφορά στα κιλά μου, αλλά κυρίως το κάνω γιατί ό,τι τρώω, το τρώει και το μωράκι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: