Ο Θανάσης Πάτρας και το «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν την δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου, που δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μπροστά στην κάμερα του Mega.

Για την παιδική της ηλικία

«Είχαμε φτιάξει με την κολλητή μου φίλη μία εφημερίδα, τον "Ροζ πάνθηρα". Το ίδιο συναίσθημα που είχα τότε, το νιώθω κάθε μέρα στη δουλειά. Όταν με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω, έλεγα "μαμά". δεν με ενδιέφερε τι επάγγελμα θα ακολουθήσω», είπε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Άργησα να συνηθίσω τη ζωή στην Αθήνα

«Πέρασαν 2- 3 χρόνια για να συνηθίσω τη ζωή στην Αθήνα, στην αρχή δεν μου άρεσε η Αθήνα. Το 2008 μου τηλεφώνησαν και μου είπαν να τρέξω να πω δελτίο ειδήσεων. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν είχα καθόλου άγχος στο πρώτο μου δελτίο, είχαν όλοι οι υπόλοιποι. Το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου έδινε χώρο και ελευθερία στα νέα παιδιά. Αγαπώ τις ειδήσεις. Σκέφτομαι όμως ότι αν γινόταν ένα restart στις ενημερωτικές εκπομπές, θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο», συνέχισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αναφορικά με την δημοσιογραφία και το ενδεχόμενο να παρουσίαζε ενημερωτική εκπομπή.

Για την Πόπη Τσαπανίδου

«Δεν κρίνω καμία απόφαση που μπορεί να πάρει κάνεις, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά του. Η απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, με έκανε να μην αποκλείω κανένα ενδεχόμενο, όταν απαντώ γι’ αυτό», παραδέχθηκε η δημοσιογράφος.

Με ποιόν θα ήθελε να παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων;

«Αν μου έλεγαν να επιλέξω δύο πρόσωπα, θα έλεγα την Μαρία Χούκλη και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Θα παρουσίαζα με κλειστά μάτια δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κάθε πρωί κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης

Φυσικά και ασχολούμαστε με τα νούμερα τηλεθέασης. Κάνουμε αυτήν την δουλειά, για να μας βλέπουν και να μας ακούνε. Κάθε πρωί κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης και τα αναλύω, είμαι "φυτό" από μικρή. Είμαι ψυχαναγκαστική, μου αρέσουν οι αυτοματισμοί. Δεν θέλω να χάνω χρόνο», αποκάλυψε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Δεν είχα ευκαιρίες και έπρεπε να τις κυνηγήσω

«Κατάφερα πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που είχα γνωριμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας, δεν ήμουν από "τζάκι". Δεν είχα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να τις κυνηγήσω. Δεν μπορεί κανένας ποτέ να σου πει τι θα γίνεις και τι δεν θα γίνεις, γιατί θα γίνεις αυτό που θέλεις» πρόσθεσε κλείνοντας η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: