Ένα ατύχημα on camera είχε ο Θοδωρής Αθερίδης, στη διάρκεια δηλώσεών του στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τους δημοσιογράφους με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Ok Boomer», ωστόσο ένα στραβοπάτημα τον «εξαφάνισε» από το πλάνο, με τον ίδιο να επανέρχεται δευτερόλεπτα αργότερα, ευτυχώς, αλώβητος.

Η παράσταση είναι "ακατάλληλη για ανηλίκους"

«Η παράσταση ήταν θρίαμβος. Μας άρεσε πάρα πολύ. Πέτυχε αυτό που κάνουμε. Είναι ένα εξωστρεφές προσωπικό πράγμα. Το έχουμε βάλει "ακατάλληλο για ανηλίκους" για να μπορούμε να μιλάμε πια όπως μιλάμε σε ένα σπίτι», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης για την stand up κωμωδία που ανεβαίνει στο Μικρό Παλλάς, όπου μοιράζεται τη σκηνή με τη Φαίδρα Δρούκα.

Η ερώτηση για τη Σμαράγδα Καρύδη τον αποσυντόνισε

Ο Θοδωρής Αθερίδης δέχτηκε στη συνέχεια ερώτηση σχετικά με τη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη, που βρέθηκε στο πλευρό του στην πρεμιέρα του, αλλά και τις εντυπώσεις που της άφησε η παράσταση. Ο ηθοποιός ξεκίνησε να απαντάει, ωστόσο, στη διάρκεια της απάντησής του, καθώς φαίνεται, στραβοπάτησε και βγήκε εκτός πλάνου.

Η στιγμή της πτώσης

«Καλό κορίτσι, ε; Ναι, ναι… Τα καλύτερα. Ε, φοβόταν γιατί την… Θα σκοτωθώ!», ακούγεται να λέει πέφτοντας ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώ όταν επανήλθε πρόσθεσε με χιούμορ ότι «Αυτό γράφει στις κάμερες».

Είχε μεγάλη ανησυχία η Σμαράγδα

«Είχε μεγάλη ανησυχία η Σμαράγδα γιατί ξέρει ότι μιλάω και για εκείνη στο έργο, γιατί μιλάμε για προσωπικά θέματα, και ήρθε να το ελέγξει, να δει τι λέω. Της άρεσε, εντάξει», σημείωσε ο ο Θοδωρής Αθερίδης, ολοκληρώνοντας την απάντησή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

1111111111111111111111111