Ο Michele Morrone, ο Ιταλός superstar έρχεται στην Ελλάδα και όπως είναι επόμενο οι Ελληνίδες θαυμάστριές του ανυπομονούν!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ο κούκλος ηθοποιός Michele Morrone θα συμμετέχει στο MadWalk 2023 με την Βίκυ Καγιά, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Ο Michele Morrone έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του στην ερωτική τριλογία «365 dni» του Netflix. Πλέον κατέχει τον τίτλο του παγκόσμιου συμβόλου του σεξ. Ο διάσημος σταρ εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδιστής!

Το μήνυμα του Michele Morrone

Στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη μεταδόθηκε αποκλειστικά βίντεο με τον πρωταγωνιστή της τριλογίας του Netflix, «365 Ημέρες» που σημειώνει παγκόσμια επιτυχία, όπου δίνει ραντεβού με το κοινό στα Madwalk 2023.

«Γεια σας παιδιά! Είμαι ο Michele Morrone και είμαι εδώ για να σας πω ότι στις 20 Νοεμβρίου θα είμαι στην Αθήνα για να εμφανιστώ στα Madwalk. Θα σας δω εκεί» είπε στο βίντεο ο Ιταλός ηθοποιός.