Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για την Τετάρτη 8/11.

Διαβάστε ακόμα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Κριός 21/3 - 20/4

Τα ψέματα θα είναι στην ημερήσια διάταξη στη δουλειά σου, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες ακυρώσεις στις επαγγελματικές επαφές σου. Μια απροσδόκητη πρόσκληση σε οδηγεί σε μια επαγγελματική επιτυχία που σου αναπτερώνει το ηθικό. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καβγάδες με το ταίρι σου. Αν, πάλι, είσαι αδέσμευτος, μια καλή παρέα γίνεται σχέση.

Ταύρος 21/4 - 20/5

Μη νιώθεις ανασφαλής, γιατί κάποιοι στη δουλειά σου γνωρίζουν καλά την αξία σου και θα φροντίσουν να σε υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο. Να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Μην τάζεις διάφορα στο ταίρι σου όταν δεν μπορείς να είσαι συνεπής, γιατί θα έχεις γκρίνιες.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6

Αν και θέλεις να είσαι ελεύθερος, αυτό τον καιρό νιώθεις να σε γεμίζει η οικογενειακή θαλπωρή και η συντροφιά δικών σου ανθρώπων. Στα επαγγελματικά θέλεις να κάνεις μια παύση και να πετάξεις το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους. Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις, αλλά μην πέσεις έξω επαγγελματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν ξέρεις τι θέλεις.

Καρκίνος 21/6 - 22/7

Το παρασκήνιο οργιάζει στη δουλειά σου και ξαφνικά θα ανακαλύψεις ότι κάποιος σε κακολογεί. Μην μπεις σε διαμάχη μαζί του ή προκαλέσεις καβγά. Το ίδιο κάνε και με το ταίρι σου, γιατί έχει κουραστεί με τη στάση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μη βιαστείς να προχωρήσεις με ένα νέο πρόσωπο, γιατί δεν σου λέει όλη την αλήθεια.

Λέων 23/7 - 22/8

Μη μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων έχοντας την αίσθηση ότι όλοι γύρω σου έχουν καλές προθέσεις, γιατί θα καταλάβεις ότι όλα δεν είναι παρά μια φούσκα. Μη διώχνεις με τη συμπεριφορά σου ανθρώπους που σε αγαπούν. Το ίδιο και στα συναισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, αγκάλιασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι απαιτητικός.

Παρθένος 23/8 - 22/9

Ίσως κάποιοι θελήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιά για να χάσεις χρήματα. Να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά και να εμπιστεύεσαι συνεργάτες που είναι δοκιμασμένοι. Είναι κρίμα να χάσεις πράγματα που πάσχισες να τα κερδίσεις. Στην προσωπική σου ζωή μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην αφεθείς σε κάτι καινούργιο πριν το ψάξεις καλά.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Θα βρεθείς σε θέση συναισθηματικής αδυναμίας και η κρίση σου θα είναι θολή. Θα δείξεις εμπιστοσύνη σε δικό σου πρόσωπο και θα πιστέψεις σε μια συνεργασία που θα δεις ότι κρύβει «αγκάθια». Συναισθηματικά υπάρχει μια τρικυμία μέσα σου, που μόνο αν ηρεμήσεις θα την ξεπεράσεις, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο και αν είσαι αδέσμευτος.

Σκορπιός 23/10 - 21/11

Χρειάζεται προσοχή στα εργασιακά σου, όπου δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι άνθρωπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δεις σοβαρά κάποιες συνεργασίες που ενδεχομένως να έχουν όφελος για σένα, γιατί καιροφυλακτούν και ανταγωνιστές. Στα συναισθηματικά σου έλεγξε τα νεύρα σου, γιατί θα προκαλέσουν καβγά, ενώ αν ψάχνεσαι για κάτι καινούργιο, μην κάνεις όνειρα για μονιμότητα.

Τοξότης 22/11 - 21/12

Κάποιες φορές άνθρωποι με αγαθές προθέσεις μάς κάνουν το μεγαλύτερο κακό. Για αυτό πρόσεξε στη δουλειά ένα πρόσωπο που ναι μεν είναι καλοπροαίρετο, αλλά δεν διαθέτει καλή κρίση, οπότε θα τα θαλασσώσει σε κάτι που θα του αναθέσεις. Στα συναισθηματικά σου επίσης ένα πρόσωπο κινείται συμφεροντολογικά. Μην απογοητεύεσαι και ρίξου στη δουλειά για να ξεχαστείς.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Στα εργασιακά σου φαίνεται να δημιουργούνται ίντριγκες που καλό είναι να τις αποφύγεις. Προχώρα ήρεμα. Τα πας καλά οικονομικά, οπότε μην εμπλακείς σε καταστάσεις που δημιουργούν πρόσωπα που πιο πολύ ασχολούνται με κουτσομπολιά παρά με τη δουλειά. Δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, οπότε συζήτα με το ταίρι σου. Αν ψάχνεις κάτι καινούργιο, δεν σου αρέσει τίποτα.

Υδροχόος 20/1 - 18/2

Η αισιοδοξία που έχεις για τα πράγματα, αλλά και ο τρόπος που βλέπεις τη δουλειά σου -αγχώνεσαι μόνο όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο- σε βάζουν σε κίνδυνο. Ευτυχώς, έχεις καλούς συνεργάτες που σου χτυπάνε καμπανάκι. Στα συναισθηματικά σου δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήσεις να δοθούν λάθος εντυπώσεις, γιατί θα μπλέξεις.

Ιχθύες 19/2 - 20/3

Να κρατάς μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μια συνεργασία που σου προτείνεται φαίνεται ότι δεν έχει μελανά σημεία, οπότε να προχωρήσεις, αλλά χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο τον ήδη υπάρχοντα προϋπολογισμό σου. Στα συναισθηματικά σου μη χαλιέσαι με λεπτομέρειες και αν αρχίσεις κάτι καινούριο, μην κάνεις γκρίνιες και ζήλιες.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή