Τη δική της απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα μετά την ανάρτηση που έκανε εναντίον της, έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα.

Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που κάνατε σήμερα…» ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεό του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με αφορμή τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Alpha στην εκπομπή της για τη Φαίη Σκορδά.

Όπως ήταν λογικό, η Κατερίνα Καινούργιου δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο κάτι τέτοιο, για αυτό και λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Αφήνω αυτό εδώ. Ντρέπομαι πραγματικά που “συνάδελφοι” κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο».

ken