Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα όσα είπαν οι άνθρωποι της showbiz κατά τη βραδινή τους έξοδο.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τη βάφτιση του γιου της, λέγοντας πως δεν βιάζονται.
«Όλα όσα κάνουμε είναι κλειστά και προστατευμένα. Το YFSF είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, θα με ήθελα ως παρουσιάστρια. Θα φανεί εάν παρουσιάσω εγώ το Big Brother. Η Κατερίνα καινούργιου είναι ένα πρόσωπο το οποίο μέσα από την εκπομπή της μοιράζεται ό,τι κι αν αισθάνεται. Από την άλλη, όταν κάποιοι ανακατεύονται στη θεματολογία μιας άλλης εκπομπής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ακούσουν τον αντίλογο. Δεν μου αρέσει να βλέπω να δημιουργούνται στρατόπεδα» .

Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε πως την ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς, όπως είπε, «είναι σαν να έχεις ένα μαγαζί και να μη δεις τι ταμείο κάνεις».

«Έχω δει την εκπομπή του Φώτη Σεργουλοπούλου, μου φάνηκε μια χαρά. Έχω δεχθεί σχόλια για τα ρούχα που επιλεγώ να φορέσω. Οι γιοι μου δεν μου έχουν κάνει παρατήρηση για τα ρούχα που φοράω. Έχω γνωρίσει κοπέλες των γιων μου, είμαι η καλύτερη πεθερά».

Τζίνα Αλίμονου

Η Τζίνα Αλίμονου είπε πως έχει δεχτεί κατά καιρούς τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν έχουν ευοδώσει.

Αντώνης Βλοντάκης

Ο Αντώνης Βλοντάκης είπε πως στην τηλεόραση θέλει να κάνει κάτι βραδινό μαζί με την κ. Παπίλα και τον κ. Λάγιο.
«Καλή επιτυχία στον Γιώργο Αγγελόπουλο και στη Δήμητρα Βαμβακούση αν κι εφόσον κάνουν εκπομπή στη θέση μας».

Έλενα Γαλύφα

Η Έλενα Γαλύφα είπε πως αγαπά τη Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς είναι ένα εύθραυστο πλάσμα.
«Είναι ένα μικρό παιδί, είναι 25 χρονών. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά δεν το έκανε την ώρα που έγραφαν οι κάμερες. Έχω ακούσει τις φήμες ότι πρόκειται να την αντικαταστήσουν στο My style rocks, αλλά είναι φήμες».

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή είπε πως θα ήθελε πολύ να είναι στο δεύτερο κύκλο του «My style rocks».
«Είναι άκομψο να λέμε για τις φήμες που θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το My style rocks γιατί η κοπέλα δεν έχει φύγει ακόμα. Η Έλενα Γαλύφα υποστηρίζει τη Σοφία Χατζηπαντελή γιατί… λιγουρεύεται την καρέκλα του My style rocks».

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε πως η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει ότι πολλοί ηθοποιοί έχουν παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές.
«Για μένα δεν έχει κλείσει το τηλεοπτικό κομμάτι, αλλά θέλω να προστατεύω την ενέργειά μου, έχω μπει σε μια τελείως διαφορετική ιδιοσυγκρασία».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: