Μια νέα ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται έκανε χθες ο Ηλίας Μαμαλάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός μάγειρας ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους την Τετάρτη 8/11 ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με γαστρορραγία.

Χθες ο ίδιος επανήλθε με νέα του ανάρτηση, «ανεβάζοντας» μια selfie από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«Πρώτα απ’ όλα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση. Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ καλύτερα. Κάνω εξετάσεις. Πεινάω και δεν μου δίνουν να φάω. Με περιποιούνται όσο δεν παίρνει. Σύντομα στις επάλξεις», έγραψε στην ανάρτησή του ο δημοφιλής μάγειρας, συνοδεύοντάς τη με μία selfie του. 

Οι περιπέτειες υγείας του Ηλία Μαμαλάκη

Ο γνωστός μάγειρας, πριν από περίπου έναν χρόνο είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο Ηλίας Μαμαλάκης εισήχθη στο νοσοκομείο και στα μέσα του περασμένου Ιούλιου, όπου και παρέμεινε αρκετές ημέρες, ενώ αυτή είναι η τρίτη περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία του, σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime