Ο γνωστός καλλιτέχνης Παντελής Θαλασσινός σε συνέντευξή του στην εκπομπή Τάδε Έφη…Άρης του Status fm Θεσσαλονίκης, ερωτηθείς για το αν θα στεκόταν στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, σε μια ενδεχόμενη πρόταση του, τόνισε πως: «Εγώ με απεσταλμένους της Αμερικής δεν μπορώ να συναναστραφώ. Δεν με ενδιαφέρει ο Κασσελάκης και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του». 

Θαλασσινός: "Διχασμός στο ΣΥΡΙΖΑ - Στεναχωριέμαι για τους αριστερούς του κόμματος"


«Στον ΣΥΡΙΖΑ νιώθω ότι έχει γίνει ένα διχασμός και στεναχωριέμαι για τους αριστερούς του κόμματος» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν θα κατέβαινε ποτέ στην πολιτική αν κα του έχουν γίνει πολλές φορές προτάσεις.

«Έχω άποψη πολιτική και είμαι πολύ ενεργός. Κατεβαίνω και σε πορείες και σε διαμαρτυρίες αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω πολιτική σε ένα σύστημα το οποίο είναι ενισχυμένης αναλογικής. Ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα είναι άρρωστος. Η ενισχυμένη αναλογική είναι πραξικόπημα. Θεσμός της δημοκρατίας έπρεπε να είναι η απλή αναλογική και να είναι απαράβατος όρος του Συντάγματος», κατέληξε ο δημοφιλής αοιδός.

Αναφορικά με τα καλλιτεχνικά, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε για το αγαπημένο άσμα «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» το οποίο ανήκει στα αγαπημένα του!