Είναι η Μαρία Κάλλας. Η γυναίκα μύθος που ενσαρκώνουν δύο απόλυτες σταρ, δύο καλλονές, δύο μοναδικές προσωπικότητες και αξεπέραστα ταλέντα της υποκριτικής, οι Μόνικα Μπελούτσι και Αντζελίνα Τζολί.

Οι δύο γοητευτικές καλλονές Μόνικα Μπελούτσι και Αντζελίνα Τζολί βρέθηκαν μάλιστα στην Ελλάδα με ελάχιστες ημέρες διαφορά αλλά πάντα με την ίδια αφορμή.

Για τους φαν η κόντρα δεν είναι νέα. Στα κοινωνικά δίκτυα οι απόλυτες σταρ κονταροχτυπιούνται, ακόμα και σε βίντεο που τις ακολουθούν, δίπλα δίπλα, από την ηλικία των 18 ετών μέχρι σήμερα, με τις καλλονές να μοιάζουν σαν καλό κρασί που ωριμάζει.

Ποια είναι όμως πιο… Κάλλας;

Η υποδοχή της Τζολί ως Κάλλας από το κοινό δεν ήταν ανέφελη πριν καν κυκλοφορήσει η ταινία.

Θα καταφέρει η Τζολί να αφήσει πίσω αυτή την ατυχή στιγμή και να ξεπεράσει την Μπελούτσι που έχει κατακτήσει έναν θρίαμβο ως Μαρία Κάλλας; Αυτό είναι το ερώτημα.

Ήδη πάντως και για την Τζολί δεν λείπουν οι φωνές που θα εκθειάσουν την ομοιότητά της με την Κάλλας.

Τα ρούχα της μεγάλης ντίβας

Μπελούτσι και Τζολί θα βιώσουν μία μοναδική αποκλειστικότητα και οι δύο θα φορέσουν τα ρούχα της Κάλλας, που σε κάποιες περιπτώσεις ούτε η ίδια δεν είχε προλάβει να φορέσει.

Η Ιταλίδα θα μαγέψει και τους Ισπανούς με την τουαλέτα της Ελληνίδας σοπράνο.

Και η Τζολί όμως δεν πάει πίσω.

Η Κάλλας μέσα από τα μάτια Μπελούτσι και Τζολί

Tο τι βλέπουν οι ίδιες οι σούπερ σταρ να τις συνδέει με την Κάλλας θα το πουν με τα δικά τους λόγια:

Μαρία Κάλλας, Αντζελίνα Τζολί και Μόνικα Μπελούτσι θα περάσουν και οι τρεις από τον τυφώνα των διαζυγίων, με την Κάλλας πάντως, παρά τις φήμες που υπάρχουν, να μην έχει αφήσει απογόνους του μύθου της, ενώ η Τζολί έχει φυσικά και θετά παιδιά και η Μπελούτσι 2 κόρες.