Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε παρουσιαστές αλλά και εκπομπές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
«Το φετινό τηλεοπτικό σκηνικό είναι λίγο τρικυμιώδες, ειδικά τα πρωινά γίνεται ένας μικρός χαμός. Δεν τιμάει κανένα να επιτίθεται σε άλλη εκπομπή που δεν κάνει ισάξια νούμερα».

Για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά με την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιτίθενται. Αύριο θα βρεθούν κάπου και θα αρχίσουν τα ”ματς – μουτς” και τα ”χρυσή μου”».

Ενώ για την άλλη κόντρα μεταξύ του τράπερ Light με τον παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο είπε η Ντέπυ Γκολεμά ότι το δίκιο το είχε ο παρουσιαστής.

Σχετικά με την πρεμιέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε: «Δεν είμαι fan, αλλά αναγνωρίζω ότι κάνουν καλή δουλειά για να τους βλέπει τόσος κόσμος».

«Δεν βλέπω ”My style rocks” γιατί με ενοχλεί η Σοφία Χατζηπαντελή».

Εν συνεχεία μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα: «Ακόμα δεν τελείωσε το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι άρχισαν οι συζητήσεις, αυτό με ξενίζει. Ο Λιάγκας το έχει παραξηλώσει, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω».

Η Μπέτυ Μαγγίρα φέτος μετακινήθηκε στο κανάλι του ANT1 και η τηλεκριτικός ανέφερε «έκανε πολύ καλά κι έφυγε από ένα κανάλι που ”πατάει δεν πατάει” στα πόδια του και πήγε σε κάτι πιο σταθερό».

Για την βραδινή εκπομπή που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε η Ντέπυ Γκολεμά ότι θέλει χρόνο ακόμα στο βραδινό η παρουσιάστρια.

Καταλήγοντας, σχολίασε τα κεντρικά δελτία ειδήσεων εξήρωντας την Ράνια Τζίμα.

«Πιστεύω ότι η Ράνια Τζίμα θα λάμψει τρελά τις επόμενες δεκαετίες. Είναι το καινούργιο πρόσωπο, το μεγάλο αστέρι».