Η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «The Secret Song» μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στη μουσική εκπομπή ήταν η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η ηθοποιός κάθισε στην καρέκλα, άνοιξαν τα φώτα και αντίκρισε πρώτα τη Μαριλού Κατσαφάδου να ερμηνεύει το τραγούδι «Στην κουπαστή».

Στη συνέχεια, στο πλατό της εκπομπής ανέβηκαν η αδελφή της Δήμητρα, ο αδελφός της Σπύρος και οι καλοί της φίλοι Κάτια Δανδουλάκη και Σταμάτης Φασουλής.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα, βλέποντας αυτά τα αγαπημένα της πρόσωπα, ξέσπασε σε κλάματα. Μάλιστα, λίγο πριν ανέβει μαζί τους στη σκηνή, στο video wall εμφανίστηκαν οι δύο εγγονές της, οι οποίες φώναξαν: «Γιαγιά Κατιάνα, σ’ αγαπάμε».


Η εξομολόγηση της Κατιάνας Μπαλανίκα

Ωστόσο, την ανατροπή έκανε και η Κατιάνα Μπαλανίκα με την εξομολόγησή της και το τραγούδι που θέλησε να η ίδια να ερμηνεύσει acapella. Πριν τραγουδήσει το «Τι σου έκανα και πίνεις» είχε να κάνει μια εξομολόγηση.

Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω κι εγώ μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό.

Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους. Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα, για να ερμηνεύσει, εν συνεχεία, acapella το τραγούδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: